Popust na Steam-u

Gomila igara na popustu: Počela je Steam letnja rasprodaja​

https://www.b92.net/tehnopolis/gejm...opustu-pocela-je-steam-letnja-rasprodaja/vest

Ovogodišnja letnja rasprodaja igara na Steamu je počela, a kao i uvek u ponudi je veliki broj starih i novih naslova.
Je, nije loše sniženje. Kupio sam dva naslova. Jedan je indie horor igra "From the Darkness". Činila mi se zanimljivom pa sam je uzeo. Nije baš da imam mnogo slobodnog vremena u danu pa sam je samo isprobao nekih 10-tak minuta. Grafika je ok, glazba odlična, ali odmah sam primjetio i par problemčića. Iako je to svojstveno horor igrama, ova je poprilično mračna, u smislu da se u nekim prostorijama ne vidi doslovno ništa, a i nije bogzna kakva interakcija lika s predmetima. Vrlo malo stvari se može uzeti, pomaknuti, dotaći i slično. Nadam se da je ipak vrijedna igranja, jer recenzije nisu bile loše. Ali za samo 2,50 € nije me briga ni ako ne valja. :lol:

Nije ti to vise limewire era pa da svaki drugi fajl ima virus, postoje velike grupe cracker-a i repacker-a koji dele krekovane igre bez virusa. Imas par proverenih sajtova gde mozes skinuti igrice bez nekog cimanja oko virusa i slicno. Zaradjuju putem donacija kripto valutama i reklamama.

Back