Popust da - ne

Popust ?

• DA

• NE

• NEBITNO

• NE KORISTIM TAXI

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa vlasnici taxi udruženja ako plate nek se reklamiraju, to je legalno. Važno je da se ovde na forumu niko free ne reklamira.

Evo npr niko ne zna u kom ja udruženju radim iako sam upravo ja davno otvorio temu i na njoj najviše piskaram pa zato mojne da prozivaš !

Pa vlasnici taxi udruženja ako plate nek se reklamiraju, to je legalno. Važno je da se ovde na forumu niko free ne reklamira.

Evo npr niko ne zna u kom ja udruženju radim iako sam upravo ja davno otvorio temu i na njoj najviše piskaram pa zato mojne da prozivaš !

Наравно, на то сам и мислио. ;)
Док буде рекламе, биће и пара :whistling:

а у ком ти удружењу радиш? :mrgreen:

Da osvezim malo temu s novim informacijama

Danas je na aerodromu Nkola Tesla bio jedan mini shtrajk taksista [samostalnih]. Od jutros od 9 h je otvorena taxi stanica na medjunarodnim dolascima i za nas regularne taksiste iz regularnih udruzenja koji stranke vozimo sa normalnim cenama i sa popustima na poziv. To ne odgovara taxi mafiji koja na aerodromu ordinira vec decenijama i kojima smo im konkurencija tako da su oko 11 h kolektivno kolima blokirali prilaz medjunarodnim dolascima trazeci da se obustavi inicijativa. Koliko sam cuo tj zadnja informacija je da od njihovog shtrajka nema nista i da su se razisli ali videcemo......

Od sada mozete da zovete taxi regularno na telefone koji su Vam vec poznati, da Vam taxi dodje na mesto na koje Vi kazete i da dobijete popust na telefonski poziv. :ok:

Pozdrav

možda se neko ne bi složio sa mnom i s tobom, ali - mislim da je to u redu.
kao kad uđem u radnju i hoću, na primer 150g pršute, ne može niko da mi kaže - malo je to, ne sečemo ispod kile...cvrc!
ako nisam u stanju da odem do lekara koji je udaljen 500m, za to mi je potreban taxi, bre (jer hitna pomoć ne bi došla ni u snu)

I meni je važnije da me taxi preveze od tačke A do tačke B, pa makar to bila i neka kratka relacija, nego da mi daju tamo neki popust, koji se ionako koliko ja zna samo ondosi na pređenu kilometažu, a start se naplaćuje ceo.

Вечерас назвао такси у којем ради један наш колега са форума (нећу да рекламирам и да спомињем име али, рецимо да је отворио пар тема о таксију...хехе).
После чекања од 12 мин на линији, позвао сам други такси.
Толико о попустима, релацијама и осталом.

Back