POPUŠ LIGA

inspirion:
Ovde je liga organizovana po principu napušavanja.Ko ima najviše napušavanja,osvaja ligu.Bodovi se računaju tako što se sumira broj bodova koje jedno napušavanje dobija.Bodovi se kreću od 1 do beskonačno.

Računaju se sva napušavanja(odbijanja)osim od strane rodbine.To se smatra incest i nije dozvoljeno.

Bodovi se po napušavanju određuju glasanjem.Pravila se mogu menjati u saglasnosti sa učesnicima.
li ovo da igra samo za muskarce a ja bih voleo i devojke da ucestvuju ali one nikog ne startuju :wink:

E pazi sad ovo riba sedi u kraju (znamo se iz vidjenja) i place, ja kao svaki muski opste svetski dobrotvor pridjem i pitam je sto places? Ona kaze ostavio me decko i ... posle duzeg prijatnog razgovora ona onako iznenada kaze e hvala ti puno moram da idem! :x
A ja onako iznenadjen i popizdeo posle par dana je sretnem i onako u prolazu joj se javim i osetim kako mi je hladno kad i shvati da me je SVETSKI iskulirala!

Soulraver:
E pazi sad ovo riba sedi u kraju (znamo se iz vidjenja) i place, ja kao svaki muski opste svetski dobrotvor pridjem i pitam je sto places? Ona kaze ostavio me decko i ... posle duzeg prijatnog razgovora ona onako iznenada kaze e hvala ti puno moram da idem! :x
A ja onako iznenadjen i * posle par dana je sretnem i onako u prolazu joj se javim i osetim kako mi je hladno kad i shvati da me je SVETSKI iskulirala!

Ko sa decom leze upisan se budi.....
Problem je sto su danas i 27-godisnjakinje deca.....
Nisu stigla da sama uredjuju stan, da sama troshe svoju platu, da planiraju putovanje u svom aranzmanu , da se sama snalaze , bez arbitraze novca ili roditelja.....

Tuzni_patak:
Nisu stigla da sama uredjuju stan, da sama troshe svoju platu, da planiraju putovanje u svom aranzmanu , da se sama snalaze , bez arbitraze novca ili roditelja.....
kakva drzava takva i deca....

Groucho Marx:
A sto se tice odbijanja, omiljena fraza mi je 'znas, bas sam raskinula sa tipom sa kojim sam dugo bila, pa...'

Cekaj, zasto bi to morala da bude fraza? Kada sam ja raskinula sa tipom (ne, nisam bila bas dugooo sa njim, jedno godinu dana, ali sam ga volela do ludila)to je zaista bio glavni razlog zasto nisam dugo mogla da budem nisakim nakon njega. Jednostavno te tada ne interesuju tipovi. Barem mene. Potrebno je da prodje jedan odredjeni period vremena da izbacim doticnog iz glave, uopste nema veze sto sam ja raskinula, jer po obicaju je ljubav jos uvek prisutna i nakon raskida. Mislim stvarno, devojka vam kaze istinu a vi odmah 'fraza'. E svasta. 8)

Nina2:
Groucho Marx:
A sto se tice odbijanja, omiljena fraza mi je 'znas, bas sam raskinula sa tipom sa kojim sam dugo bila, pa...'

Cekaj, zasto bi to morala da bude fraza? Kada sam ja raskinula sa tipom (ne, nisam bila bas dugooo sa njim, jedno godinu dana, ali sam ga volela do ludila)to je zaista bio glavni razlog zasto nisam dugo mogla da budem nisakim nakon njega. Jednostavno te tada ne interesuju tipovi. Barem mene. Potrebno je da prodje jedan odredjeni period vremena da izbacim doticnog iz glave, uopste nema veze sto sam ja raskinula, jer po obicaju je ljubav jos uvek prisutna i nakon raskida. Mislim stvarno, devojka vam kaze istinu a vi odmah 'fraza'. E svasta. 8)

Zato sto sam to cuo 50 puta :roll: Postoje situacije kad je to istina, ali je fraza jer se koristi cesto i onda kad to nije...

mr. I:
goodday:
Tuzni_patak:
kakva drzava takva i deca....

e, polako, sve može samo u državu mi nediraj :evil:
ma sve moze da se iscoolira...ali kada ti drzava da korpicu...eeeeeee...ne pomaze ni maxi...a i ovako ne pomaze :roll:

goodday:
e jednom sam ga bash izduvao...skontam se ja sa tom nekom cushi i kao sve kao "ide"...jednom prilikom ona me cimne "aj dodji...sama sam" (zivela je sa cimerkom)...i ja tu naravno protrljam ruke i ostalo uz "o-ho-ho"...
nemam nikakvih problema sa potencijom ali sam hteo probati vijagru...pa kud puklo (a nije puklo vec se upuvalo)...tada i nikada vishe :!: ...
istrchim ja onakav :roll: do apoteke kada ono nema nashe apotekarke, bila je na godishnjem pa sam morao dati yebenih 800 dindzi za tetkin lek...
ok...sada pun "idem da *****" elana ulecem u GSP i pravac neka vukoyebina....smrkava se vec, ja uz asistenciju nekih "pomoz' bog" meshtana nalazim cilj...."knock knock"....otvara...
nisam je zaskochio sa vrata..."neka ide sve lagano"..mislio sam...zgutam ja na licu mesta taj lek shto sam ga uzeo i uz neku prijatnu muzikicu mi tu krenemo u neko razmenjivanje gasova....meni je naravno sve manje bilo do priche ali ona uredno drzi meni nejasnu distancu...smuchilo se meni to i ja sa vec zayebano tesnim pantalonama sedam uz nju i krenem kao da je dirkam a ona se snebiva i crveni...odjednom ustaje i seda prako puta mene
-e...ocesh da ti prochitam neke svoje pesme?
-AAA :shock: ...ok....ajde josh to-pomislih...ochikledno merkajuci obline stolice...
ona kilavi i balavi i ja je naravno ne slusham samo staklenog pogleda pratim kap znoja na nosu...da li sam vec pomenuo da mrzim poeziju...
i tako ostavshi bez kapi krvi ustajem krecem ka njoj...dizem je...stiskam i ona vriska "SHTA TI JEEEEEEEE?????"...i istrze se...
ok...mozda se uplashila mojih krvavih ochiju...pokushavam ponovo ona "NEE...PA SHTA TI JE SADA :shock: ??"
i ja isto tako :shock: :shock: :shock:
i gledamo se par sekundi
par sekundi
par sekundi
sve ovako :shock: :shock:
ona se usudi da spusti pogled ka pantalonama i onda brzo vrati pogled na moj...sa novim izrazom lica, kombinacijom izmedju :shock: i :o
-e!...aaaaaaaa.....kak..kako?...shta radish ti??
-zashto si me zvala??
-pa da se druzimo
-pa hajde da se druzimo!
-ahhh..nenene...ti mene nisi razumeo...ja sam mislila da smo mi srodne dushe
- :shock: :shock: AAAAAA???...srod..shta?
-ne...ja sam mislila da ja tebi chitam poeziju i da se mi druzimo
-JA SAM DOSHAO DA *****!!!...
izlete mi...nisam hteo..ali mi izlet
-ti si mene skroz pogreshno razumeo!!...ja nisam takva...
-NEGO KAKVA SI???....KAKAV SAM JA...KAKVI SMO...STA ZNACHI "DODJI SAMA SAM"...(tada sam saznao da znachi i chitanje poezije...koju inache mrzim..da li sam to vec spomenuo)
-pa dobro...mozda si to tako shvatio...ali...
-ALI SHTA..SHTA???
-ali ja to ne zelim...ja zelim da se mi druzimo...a i treba sada cimerka da mi dodje
i zvoni bash u tom trenutku (ko na yebenom filmu choveche)
ulazi ta neka cimerka sa dechkom...vidi nju bledu..mene crvenog kako gledam u zid...
izlazim..
-e...chujemo se...zovem te sutra...izvini..
-dadada....zbogom
a sve mi neshto zao onih para...
12 sati...pada kisha...okolo mrak....
ja uzmimam taxi do civilizacije..i dalje crven i napaljen ko klinac na "masterse"...ulazim na gajbu i istamburam ga 4x.....pre tushiranja...i 2x pred spavanje....
da se desilo drugom smejao bi se...ali sada mrzim i stiva martina i lesli nilsena

Wow...

Evo ga jedan popush i od mene...nema bas veze sa temom ali je popush...

Desilo mi se skoro...
Ja posla na posao, nocna smena, i cekaj, cekaj, cekaj, ukapiram da tramvaji ne rade (kod mene samo tramvaji saobracaju ne postoji nikakva druga opcija). Poceo mrak da pada...ja vec kasnim...i pridjem tipu koji sve vreme ceka samnom na stanici: Izvini, hoces zajedno da stopiramo?
Kaze on meni: Pa ne bih, mrak je, znas, ima svakakvih budala! :shock:
Prvo sam se ovako :shock: sokirala a onda sam celu noc umirala od smeha :D :D :D
Je.bote...ko je tu lud...ali popush je popush :D

P.S. A obaska sto sam bila surova pa sam ga ostavila da sam i nezasticen ceka tramvaj u sumi, dok sam ja stopirala :lol:

goodday:
e jednom sam ga bash izduvao...skontam se ja sa tom nekom cushi i kao sve kao "ide"...jednom prilikom ona me cimne "aj dodji...sama sam" (zivela je sa cimerkom)...i ja tu naravno protrljam ruke i ostalo uz "o-ho-ho"...
nemam nikakvih problema sa potencijom ali sam hteo probati vijagru...pa kud puklo (a nije puklo vec se upuvalo)...tada i nikada vishe :!: ...
istrchim ja onakav :roll: do apoteke kada ono nema nashe apotekarke, bila je na godishnjem pa sam morao dati yebenih 800 dindzi za tetkin lek...
ok...sada pun "idem da *****" elana ulecem u GSP i pravac neka vukoyebina....smrkava se vec, ja uz asistenciju nekih "pomoz' bog" meshtana nalazim cilj...."knock knock"....otvara...
nisam je zaskochio sa vrata..."neka ide sve lagano"..mislio sam...zgutam ja na licu mesta taj lek shto sam ga uzeo i uz neku prijatnu muzikicu mi tu krenemo u neko razmenjivanje gasova....meni je naravno sve manje bilo do priche ali ona uredno drzi meni nejasnu distancu...smuchilo se meni to i ja sa vec zayebano tesnim pantalonama sedam uz nju i krenem kao da je dirkam a ona se snebiva i crveni...odjednom ustaje i seda prako puta mene
-e...ocesh da ti prochitam neke svoje pesme?
-AAA :shock: ...ok....ajde josh to-pomislih...ochikledno merkajuci obline stolice...
ona kilavi i balavi i ja je naravno ne slusham samo staklenog pogleda pratim kap znoja na nosu...da li sam vec pomenuo da mrzim poeziju...
i tako ostavshi bez kapi krvi ustajem krecem ka njoj...dizem je...stiskam i ona vriska "SHTA TI JEEEEEEEE?????"...i istrze se...
ok...mozda se uplashila mojih krvavih ochiju...pokushavam ponovo ona "NEE...PA SHTA TI JE SADA :shock: ??"
i ja isto tako :shock: :shock: :shock:
i gledamo se par sekundi
par sekundi
par sekundi
sve ovako :shock: :shock:
ona se usudi da spusti pogled ka pantalonama i onda brzo vrati pogled na moj...sa novim izrazom lica, kombinacijom izmedju :shock: i :o
-e!...aaaaaaaa.....kak..kako?...shta radish ti??
-zashto si me zvala??
-pa da se druzimo
-pa hajde da se druzimo!
-ahhh..nenene...ti mene nisi razumeo...ja sam mislila da smo mi srodne dushe
- :shock: :shock: AAAAAA???...srod..shta?
-ne...ja sam mislila da ja tebi chitam poeziju i da se mi druzimo
-JA SAM DOSHAO DA *****!!!...
izlete mi...nisam hteo..ali mi izlet
-ti si mene skroz pogreshno razumeo!!...ja nisam takva...
-NEGO KAKVA SI???....KAKAV SAM JA...KAKVI SMO...STA ZNACHI "DODJI SAMA SAM"...(tada sam saznao da znachi i chitanje poezije...koju inache mrzim..da li sam to vec spomenuo)
-pa dobro...mozda si to tako shvatio...ali...
-ALI SHTA..SHTA???
-ali ja to ne zelim...ja zelim da se mi druzimo...a i treba sada cimerka da mi dodje
i zvoni bash u tom trenutku (ko na yebenom filmu choveche)
ulazi ta neka cimerka sa dechkom...vidi nju bledu..mene crvenog kako gledam u zid...
izlazim..
-e...chujemo se...zovem te sutra...izvini..
-dadada....zbogom
a sve mi neshto zao onih para...
12 sati...pada kisha...okolo mrak....
ja uzmimam taxi do civilizacije..i dalje crven i napaljen ko klinac na "masterse"...ulazim na gajbu i istamburam ga 4x.....pre tushiranja...i 2x pred spavanje....
da se desilo drugom smejao bi se...ali sada mrzim i stiva martina i lesli nilsena

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E...A MOGAO SI DA DODJES KOD MENE.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

6 ujutru. Vracam se kuci pod dejstvom vece kolicine alkohola. Stanica autobuska.Cekam autobus. Sedam pored devojke.

Ona pocinje razgovor:' ti si drug tog i tog...'Rekao sam da i prica krenu. U autobusu se prica nastavlja. Vidim da je devojka lepa i zanimljiva.
Izlazi iz autobusa.Ja je malo pratio.Malo se ljubili.Uzo telefon.

E sad, na mojih 15 sms onda je odgovorila samo 1 sms.Rekoh sebi, dosta je. Imam i ja ponos.Ma, makar sam je poljubio.

Danas prodjem pored skratanja za Ub, pa se setih...
Letnji raspust posle druge god. srednje. Sestra zavrsila osmi pa smo isli preko njene osnovne.
Ja najstariji. Vec u autobusu veselo, usput (ne secam se vise u kom gradu) je bus pokupio jos neke ucenike iz srednje.
Ti 'teli da me biju jer mi nisu verovali koje sam godiste, mislili da lazem. :roll:
Da ne smaram o tome...

Presretnu me oni posle par veceri sa osmehom: Gde si? Kako si? a ja se bas naostrio da se bijemo (u prvoj i malo u drugoj srednje sam trenirao Tae Kwon Do, dobio batine na takmicenju pa mi svi bili krivi :lol:)
Kazu da kod njih u pansionu ima neka Ivana(valjda) iz Uba i da me je videla i hoce da me upozna.
Odveli me oni do pansiona, predstavljam se, a ona crveni :oops:, zbunjena, ja se onda zbunio jos vise :lol:

Ugovorimo mi da se nadjemo uvece. Odemo na pice, ja se sit ispricah, pokusavam da je animiram, a ona meni: Svidja mi se da te slusam, samo ti pricaj. :?
Pratim je do pansiona, sretnemo njene drugarice, ujedno i cimerke. Pozdravljamo se dok je one malo dalje cekaju, zakoracim ka njoj i posto sam bio fin (to ne znaci da i nisam i dalje, fin :twisted: ) lepo pitam da li mogu da je poljubim. Ona meni otprilike: Nemoj veceras, a i cekaju me drugarice... Ode ona, a ja sve pizdim :x i kolutam ocima :roll:

Nadjemo se mi sledece vece, setali se, drzimo se za rucice, grlimo (jos se nismo poljubili). Rece mi da odemo do njene sobe posto je kljuc kod nje pa mora da se vrati pre cimerki. Meni se momentalo diglo raspolozenje :twisted: .
Ja mlad, glup i nesikusan mislio da to znaci da ce odma' biti nesto :shock:

Ulazimo u sobu ja jedino vidim nju i krevet, oci mi zakrvavile, mozak bez kiseonika, a ona pobeze na terasu. Sednemo mi na terasu, gledamo se, znacajno :P ! Ja se naginjem ka njoj, a ona od mene. Ja opet, a ona u stranu. Vec piz.dim, a ona pocinje da brblja o tome kako bismo bili samo par dana zajedno, da joj se puno svidjam, niko joj se dosad nije toliko dopao, a sta cemo posle mora. Ne mozemo se zabavljati jer smo daleko, glupo je da se cujemo telefonom, ko zna kad bismo mogli da se vidjamo, bla, bla ...
Meni na licu leden osmeh, pocinjem pricu da smo na letovanju, da bi bilo super da ima lepe uspomene, da ce imati o cemu da misli...
U tom dolaze cimerke, pozdravim se i odem.

Sreli smo se jos jednom kad su moji matroci dosli po seku i mene da idemo sa njima negde drugde...

Back