Dachapbg
Zainteresovan član
- Poruka
- 455
Ajmo ljudi,tema je sjajna!!!!!!!!Recite nesto!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva bre sjajna tema,kakve gluposti o popularizaciji vojne profesije!?Ko jos ide u vojsku;sirotinja,propali sinovi,a od sada i cerke generala,jer ih nemaju 'de.Kako da neko dodje u vojsku,kad nas deca iz komsiluka gledaju ko slepce koji zive po rupama od stanova.Kad me moja deca gledaju od plate do plate sa digitronom u ruci i ne pitaju me vise za nesto skuplje od hiljadu dinara,znaju odgovor!!Kad svi u mojoj blizoj i siroj okolini znaju da necu nikad da dobijem stan,kad znaju da im sluzimo od izbora do izbora jer znaju da ce da nas kupe sa dve mesalice izbacene ispred zapocete zgrade pre 20 godina i nekom pricom o "najpovoljnijim kreditima na trzistu".Bitno da su od cina p.pukovnika nabili plate u p...m.... jer im takvi trebaju da jure bednike(nize).O cemu bre 'oces da pricas ti,ko ti bre reko da pocnes ovu temu
Ajmo ljudi,tema je sjajna!!!!!!!!Recite nesto!!
Sto se mene tice ja ne bi nikom preporucio da se slucajno zajebe i dodje medju nase redove.Ne znam gde navatase one silne mladice za akademiju. Kad gledam promociju mladih oficira prosto mi suze krenu, jer i ne slute sta ih ceka u zivotu. Ne bi oni od nas trazili da dovedemo nekog rodjaka za ugovorca, jer da iole nesto valja to bi nasi generali vec odavno popunili sa svojim blizim i daljnim rodjacima. Obican slagac robe u TEMPU ubije 32000 za mesec dana, pa sta onda da pricamo o popularizaciji vojne profesije. Aj dosta je za ovaj put.:x:x:x
Ponavljam TRENUTNO stanje je ochajno,a verujem da ce stvari poceti da se menjaju.
Jedino si zaboravio da to TRENUTNO traje otprilike zadnjih 17 godina, i da isto toliko dugo vjerujemo da će stvari početi da se mjenjaju.
Dacho zaista nisam po prirodi pesimista ali 1996 kad sam upisao Vojnu gimnaziju svi su mi pricali da od ovoga ne moze da bude gore. Prodje 12 godina a ja to bolje nisam video.
Mogu da odem na more, na skijanje i to je to sve dok se ne ozenim.
U poslednje vreme postavljam sebi pitanje koja devojka zeli da se uda za oficira?
Nisam naisao na odgovor jer stvarno ne znam devojku koja voli zivot cergara i seljakanje i zivot pod tenzijom. Da je plata 1000e pa da moze da se zivi kao sav normalan svet ok ali ovako.......
Da,ali taj lik sto radi u Tempu
1)On je fizikalac
2)On je "slagac"(mislim EXTRA zvanje i EXTRA zanimanje)
3)On radi za Miskovica
A to sto oficiri nemaju dobre plate,ne znaci da je smak sveta,vec je sramota.
Ja sam optimista i verujem da dokle god ima entuzijasta i ljudi koji bi to rado radili taj posao vojska nije propala.
Ponavljam TRENUTNO stanje je ochajno,a verujem da ce stvari poceti da se menjaju.
I zasto bi se neko sklanjao od Vojske ako veruje da je rodjen za taj poziv.
I zato molim te,dosta mi je zaista pesimista koji uporedjuju fizikalce i oficire!!!!!!!!
Ok pa sto drzava malo ne uzme od Miskovica kad vec tolko ima da slagace tolko placa. Sto se mene tice ja sam doziveo onu jevrejsku da bog da imao pa nemao i izdrzacu jos par godina makar u blatu do usta, ali se bojim za ove mladje da je svetlo na kraju tunela jos uvek daleko. Mozda oficiri i imaju bolje plate ali ostali su na egzistenciji. Ko sluzi u mestu rodjenja ili je na roditeljskim jaslama jos ce i da ode na more. Ja sam doziveo i vreme 15 dana na moru a kad se vratim ceka me plata, sto u blizoj buducnosti nece biti.
Opa bato, i more i skijanje, a ovamo mala plata, hm? Mnogo si skroman.Dacho zaista nisam po prirodi pesimista ali 1996 kad sam upisao Vojnu gimnaziju svi su mi pricali da od ovoga ne moze da bude gore. Prodje 12 godina a ja to bolje nisam video.
Mogu da odem na more, na skijanje i to je to sve dok se ne ozenim.
U poslednje vreme postavljam sebi pitanje koja devojka zeli da se uda za oficira?
Nisam naisao na odgovor jer stvarno ne znam devojku koja voli zivot cergara i seljakanje i zivot pod tenzijom. Da je plata 1000e pa da moze da se zivi kao sav normalan svet ok ali ovako.......