Popularan sam tim se dicim

Gledajuci statistike videh da imamo korisnika koji ima preko 1.200.000 poseta profila :)

sobzirom da se prosecan broj poseta vrti izmedju 50 i 100 hiljada rekao bih..mega popularan :)

kolike su vase posete profila i sta mislite koliko ste popularni ovde :)

pravo mesto da pokazete sujetu ili skromnost...kako vidite sebe i svoj lik i delo na forumu?
sta mislite kako vas vide drugi?

:)

Ja mislim, sa velikom dozom skromnosti, da sam ipak znatno iznad proseka.

Kako?

Ili me vole ili me mrze.

Nema sredine, nikoga ne ostavljam ravnodusnim.

A predpostavljam da je to bas ono sto se trazi na jednom forumu.

I ne bih rekao da je prava mera popularnosti broj poseta profilu ni broj reputacija, vec BROJ REPLIKA na svaki dati komentar ili otvorewnu novu temu, ali tu evidenciju je malo teze voditi, barem tako ja mislim.

Poslednja izmena:
Ja mislim, sa velikom dozom skromnosti, da sam ipak znatno iznad proseka.

Kako?

Ili me vole ili me mrze.

Nema sredine, nikoga ne ostavljam ravnodusnim.

A predpostavljam da je to bas ono sto se trazi na jednom forumu.

I ne bih rekao da je prava mera popularnosti broj poseta profilu ni broj reputacija, vec BROJ REPLIKA na svaki dati komentar ili otvorewnu novu temu, ali tu evidenciju je malo teze voditi, barem tako ja mislim.
Tako je :)

- - - - - - - - - -

Briga me za sve ostale koji me nisu gledali; cenim svoju malu, ali odabranu zadnJicu od 632 pregleda :heart:

Edit: jao, upravo dogurah do 633-ćeg!
Srećni nepoznati korisniče, dobrodošao.. smesti se udobno, uz kafu sa šlagom i kolačićima koje nudim, i uživaj u mojim cvetnim biserima :heart:
To sam bio ja... :rumenka:

:D
...

evo ja cu da gvirnem...ali ocekujem da uzvratis, i meni mali...:rida:

Navraticu i ja, valjda ce se dici... ta brojka... :rumenka:

:D

poznat je slucaj jedne forumasice koja je napisala..imam sliku u profilu..drasticno joj je skocila poseta profila dok je to drzala :)

naravno..sliku nije imala :lol:

Neee, dotična je napisala da ima fotku obnažene sebe u profile pa joj profil zabagovao od silnih poseta:lol:

- - - - - - - - - -

28.807...je l se broji I kad sam sebi posetiš profil?:think:

Svako ko moze doneti partiji 100 sigurnih glasova moze da ocekuje neki angazman.
A ako donosi 1000 sigurnih glasova, onda i politicku funkciju.
Sa 10.000 glasova vec moze da razmislja i sire.
Za moderatore i ljubitelje je dovde dovoljno.Prilika je realna.Evo npr NOPO partija to nudi, Ne toliko ocigledno , ali to nude i jos neke partije.

Gledajuci statistike videh da imamo korisnika koji ima preko 1.200.000 poseta profila :)

sobzirom da se prosecan broj poseta vrti izmedju 50 i 100 hiljada rekao bih..mega popularan :)

kolike su vase posete profila i sta mislite koliko ste popularni ovde :)

pravo mesto da pokazete sujetu ili skromnost...kako vidite sebe i svoj lik i delo na forumu?
sta mislite kako vas vide drugi?

:)
Ova tema je izgleda parodija na predstojecu politicku kampanju i frljanje sa procentima i brojem glasaca. :lol:
Mi sa malim brojem glasova smo uklonili podatke da ne budu dostupni javnosti, takticki potezi naravno... :grudvanje3:

Back