Poprilicno nekulturan

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Zaljubile ste se neverovatno,ali tek nakon nekog vremena konstatujete da je poprilicno nekulturan, nema neke osnovne manire u ponasanju ili prosto postoje neke krupne "greske" u njegovom ponasanju koje su vam uzasno zasmetale?Sve ovo, naravno u slucaju da vam je to promaklo u pocetku, prosto takav sticaj okolnosti da se to nije moglo ni videti... da li biste ostale sa takvim covekom i pokusale to nekako ispraviti kod njega ili trazite drugog muskarca?
Neku stecenu losu naviku, nekom ko je vec zrela licnost, ispraviti lose manire?

Zaljubile ste se neverovatno,ali tek nakon nekog vremena konstatujete da je poprilicno nekulturan, nema neke osnovne manire u ponasanju ili prosto postoje neke krupne "greske" u njegovom ponasanju koje su vam uzasno zasmetale?Sve ovo, naravno u slucaju da vam je to promaklo u pocetku, prosto takav sticaj okolnosti da se to nije moglo ni videti... da li biste ostale sa takvim covekom i pokusale to nekako ispraviti kod njega ili trazite drugog muskarca?
sve je to pozeljno kulturni samo u prici prolaze

...naravno da ga ne bih ispravljala...uzmes ruznog pa za njega budes marka, uzmes nekulturnog pa pored njega budes dama...logicno:)

To se desava kada si jako mlad ili nemas iskustvo. Desilo mi se da sam mnoge stvari previdela i obile mi se o glavu.
Sada, tesko... jer obracam paznju. Neke stvari ne mozes da ne primetis. Jako mi je vazno kako neko jede i kako se ponasa za stolom. Bitno mi je da ne seje smece za sobom i baca gde stigne. I svasta nesto... ali najvise obracam paznju na njegov odnos prema drugima. Moze meni da dubi na trepavicama, ako prema ostalima grub, neotesan i bezobziran- nista od toga.

Inace, nemamo pravo nikoga da menjamo. Ali mozemo da zaobidjemo i izbegnemo one koji nam ne odgovaraju.

To se desava kada si jako mlad ili nemas iskustvo. Desilo mi se da sam mnogi stvari previdela i obile mi se o glavu.
Sada, tesko... jer obracam paznju. Neke stvari ne mozes da ne primetis. Jako mi je vazno kako neko jede i kako se ponasa za stolom. Bitno mi je da ne seje smece za sobom i baca gde stigne. I svasta nesto... ali najvise obracam paznju na njegov odnos prema drugima. Moze meni da dubi na trepavicama, ako prema ostalima grub, neotesan i bezobziran- nista od toga.

Inace, nemamo pravo nikoga da menjamo. Ali mozemo da zaobidjemo i izbegnemo one koji nam ne odgovaraju.

jel ti ovo kazuje o vaspitanju kućnom, ii šta ?

jel ti ovo kazuje o vaspitanju kućnom, ii šta ?

to što je rekla je i meni vrlo bitno. nema veze s kućnim vaspitanjem već sa generalnim senzibilitetom osobe jer pazi, više manje svakoga možeš dresirati na ovo ili ono ali jedno je kad ti dresura robija a drugo kad ti procedura leži. ja recimo mislim da ljudi koji jedu ko životinje i jesu većim delom životinje, primitivni

Back