Popravke po kuci

• Začetnik teme Začetnik teme anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Још једно питање: има ли неко искуство са пластифицирањем или емајлирањем каде?
kako ocistiti kamenac na slavinama u kupatilu, a da nije zakuvano sirce, jer ceo stan smrdi posle na to?!
Nemojte, ljudi, ako Boga znate !!!! :shock:
Već vidim Julijana, ovdašnjeg, dobrodušnog i predusretljivog da pomogne ( a i zna i 'oće ! ) u nebesno - plavom radnom kombinezonu, kako, sav prljav, oznojen i zamašćen, podbuo od piva ( kao svaki pravi majstor ! ), vitla okolo nekim papagajkama, cvicanglama i sl. e da bi vam sve to ispopopravljao !!!
Setite se samo saveta o HOBLOVANJU, koji je tako PROŽIVLJENO napisao Heleni, da se i meni, sam od sebe parket ishoblovao, pošto sam taj savet čitao na glas, značajno i strogo pogledavajući u taj moj prokleti parket !!! :D

Oprezno sa hemijom. Reklame su cudo, a o kakvom otrovu se radi nismo ni svesni.
Moja poznanica dobila alergiju od koje ne moze da se izleci 100 godina.
Kad dobije gusenje, samo inekcije pomazu, a sve od tih isparenja.

Fleke od budji na zidu se skidaju na sledeci nacin.
1. Skine se premaz (polikolor) od predhodnog krecenja do glet mase
2. Budjavi deo zida se premaze varikinom da pobije micelijum u glet masi
3. Kad se zid osusi premaze se Jubocidom - to je otrov za gljivice
4 Kad se i to osusi onda se premaze podlogom - tecnost koja sluzi da se
zalepi sledeci premaz polikolora za zid
5.Konacno se sada nanosi polikolor (dva puta)

Nema vise

Git na prozorima je poceo da otpada (spoljasnji prozor) na pojedinim mestima. Da li sada moram da skinem i ostatak ili je moguce ostaviti neostecena mesta a zagitovati samo tamo gde je otpao.
Postoji li neka alternativa staklarskom gitu? Npr. Ceresit CS11 akrilni kit, CS24 Univerzalni silikon. Iz Henkel-a su mi preporucili FT101. Ima li neko iskustvo sa njim? Na internetu sam pronasao sledeci stolarski git Zwaluw Profstop. Zna li neko gde moze da se nabavi?

Back