LamboMiura
Zainteresovan član
- Poruka
- 236
Da li iko zna za neki servis u Beogradu koji se bavi popravkama grejača zadnjeg stakla?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je kad ne radi uopšte, ali češća je situacija da samo neke niti ne rade. Znao sam jednog ovde kod mene koji je to radio, ali se odselio negde blizu tebe.Kako radi radi taj grejač ..Nema nikakvog grejača imaju žice i struja a kvar je obično na dve zabice koje se kace sa leve i desne strane ili u struji minusu .. Obično se odlemi i treba ih očistiti i ponovo zalemiti .. Možeš to i sam lemilicu u ruke i pici
Hvala.Diskusija pomaže da vijuge ubrzaju.Setio sam se jednog autoelektričara sa Altine.Njega ću zvati za koji dan.To je kad ne radi uopšte, ali češća je situacija da samo neke niti ne rade. Znao sam jednog ovde kod mene koji je to radio, ali se odselio negde blizu tebe.
Imaju i sad ..dizaj im je uvek bio top a kvalitet su vremenom popravljali ....Stare Alfe, pre nego ih je Fiat preuzeo, su imale dobar dizajn, kvalitet im nikada nije bio na zavidnom nivou. Poslednji model koji mi se iole svidjao bio je 164, sve posle toga ne bih ni pogledao.
O ukusima je uvek suvisno raspravljati, ali ovi novi "aerodinamcki" modeli ne mogu da se porede sa Sprintom, cak ni sa 75Imaju i sad ..dizaj im je uvek bio top a kvalitet su vremenom popravljali ....
Super dizajn ima, jedan iz mojeg mesta imao takvu i prodao a imao i jos jedan za delove.Stare Alfe, pre nego ih je Fiat preuzeo, su imale dobar dizajn, kvalitet im nikada nije bio na zavidnom nivou. Poslednji model koji mi se iole svidjao bio je 164, sve posle toga ne bih ni pogledao.