Popravka grejača zadnjeg stakla

Deluje mi da su niti u samom staku (Alfa Romeo 156).Opet nisam siguran da je potrebno da menjam celo staklo.Iskustva sa autoelektričarima ima, da su u gužvi i da ih tzv sitni poslovi ne privlače puno.Ispade iz ovoga da bih hteo da popravim,ali opet i nisam toliko preduzimljiv :(

Kako radi radi taj grejač ..Nema nikakvog grejača imaju žice i struja a kvar je obično na dve zabice koje se kace sa leve i desne strane ili u struji minusu .. Obično se odlemi i treba ih očistiti i ponovo zalemiti .. Možeš to i sam lemilicu u ruke i pici

Nije to pristupačno kao kod Zastave,nekada,recimo.Signalizacija da je uključeno-radi.Što bi navelo na zaključak da je strujni krug ipak uspostavljen.Izvodi sa žabicama su verovatno ispod jedne oplate koja je vidljiva i moguće ju je skinuti.Međutim imam nekih loših iskustava (u zadnje vreme) sa sopstvenim opravkama i neću to sam da radim.Ako ima predlog za nekog auto električara,prihvatam.

Kako radi radi taj grejač ..Nema nikakvog grejača imaju žice i struja a kvar je obično na dve zabice koje se kace sa leve i desne strane ili u struji minusu .. Obično se odlemi i treba ih očistiti i ponovo zalemiti .. Možeš to i sam lemilicu u ruke i pici
To je kad ne radi uopšte, ali češća je situacija da samo neke niti ne rade. Znao sam jednog ovde kod mene koji je to radio, ali se odselio negde blizu tebe.

Nije pristupačno za mene.Bojim se nekog zeza prilikom skidanja i vraćanja oplate u prtljažniku i eventualno u kabini iza naslona zadnjeg sedišta.Nema pristupa do izvoda grejača sa stakla.Slažem se za logiku.Jedan po jedan sumnjivi deo,sklop proveriti.Kada bude prišao izvodima grejača,moći će da vidi da li je električno ispravan ili ne.U tom slučaju menjaću staklo.Niti su u samom staklu, zalivene.

Šta fali Alfi meni se sviđa..Zena mi kaže skacu joj kazaljke ,danas se prepala pa ugasila auto jer joj valjda skocila kazaljka of temperature sa 1/4 na 1/2 odjednom a i registruje da fali sijalica za tablice a obe rade ..Italijani kraljevi imaju svoj šarm.. Rekla mi danas prodaji ti ovo ništa im ja ne verujem ..Sta ti je ženska glava navikla na dosadnu mecku
..🤣

Pa sta znam ..Mehanika je dobra ovaj motoric 1,4 sa 170ks je dosta inovativan ,ne trosi ulje sto mi se sviđa a kad ga ubaciš u dynamic ide jako dobro menjac im je iznadujuce mek i precizan osim prve ponekad :) ..potrosnja je isto tako sasvim ok ..Ono sto mi se ne sviđa je trap , dosta komplikovan i naravno struja to nikad neće naučiti ali s sve u svemu sam pozitivno iznenađen..Mozda uzmem i jednu 1,7 defekt naravno pa si napravim
nije ih problem naći ;)

Svako ima pravo na svoje mišljenje 😀😀😀 očekivao sam da se pokrenu šale i ostalo.Naravno ne delim mišljenje sa negativnim komentarima.Najbolji auto je novi auto-to bih istakao.Da li se i drugi automobili kvare?Neki su se čak ovog leta samozapaljivali na dugim uzbrdicama.

Pa nzn te 75 su bile lose sto se tice limarije a imale su i neka cudna resenja npr za zadnje kocnice struja ocajna ..meni se svidala 155 ona nije trulila toliko bolje auto mnogo ,starije GTV su im bile top ali isto tako kvalitet los .. provalite ovo 75 ..
Screenshot_20221219_183700_Chrome.jpg

Back