Popravka felni

moze da se zavari pregituje i prefarba, e sada ko gde neznam da te uputi, ja sam ispravljao u novim banovcima, neznam dali krpe(znam da ovi veliki iz bg nose tako kod drugis da se krpe i ispravljaju, recimo tamo gde sam ja i skuplji su 3X), najace bi bilo da nadjes rasparenu i da kupis istu, daj oglas i proguglaj, mozes jedftino da prodjes, SLIKAJ DA VISIMO TO!

Da podignem ovu temu iz pepela, kakva su iskustva sa beogradskim firmama, kome se javiti za peskiranje i farbanje oštećenih alu felni?

Mozda si vec resio, ali da odgovorim, bezi od peskiranja, ako felne nisu bas unistene, nego tu i tamo neko ostecenje, stara boja stabilna, ne ljusti se, nema potrebe za tim. Obradi se to sto je osteceno, ostatak pripremi za farbanje i farba.

Mozda si vec resio, ali da odgovorim, bezi od peskiranja, ako felne nisu bas unistene, nego tu i tamo neko ostecenje, stara boja stabilna, ne ljusti se, nema potrebe za tim. Obradi se to sto je osteceno, ostatak pripremi za farbanje i farba.
To isto mi je rekao i majstor. Hvala. :)

Sta mislite, da li se ovo moze srediti, sredjivati ili ostaviti tako? Put zasut kamencicima. Neki od njih se bas namestio i odose guma i felna.

20190331_172610.jpg

Felna, felna. Gume ionako menjam. To je zimska i sledecu sezonu ne bi izdrzale. Tako da o njoj ne razmisljam.

To sam se nesto razmisljao da ostavim tako. ali mi je bilo nedoumica da se nece guma ostetiti na tom delu.
Hvala za odgovor.

Back