Popravi se

pa to kad ne kazes da ces pregledati telefon

To nije laž već tajna radnja koja zadire u privatnost drugog, laž je kad te pita da li si mi preturala po telefonu a ti kažeš: ma kakvi ja, nikad to ne bih uradila.
A ako mene lično pitaš, ja ako to želim da uradim ja ću uzeti telefon pred tom osobom i reći šta upravo radim, ali ako do toga dodje onda postoji problem pre toga a kulminacija bi bila taj potez.

Moguće da je sve laž u svetu gde lebdimo u staklenom zvonu sami i ništa nas ne dotiče i savršeni smo i nismo ni ljubomorni ni povredjeni ponekad, i nemamo slabosti već samo vrline i samo se čuje lepet naših andjeoskih krila,

Ne menjam ljude ne volim to :) Svako je onakav kakav jeste i promena na silu bi tu osobu samo gusilo :lol: Ljubav se ne kroji :mrgreen:

U zatvoru se ljudi popravljaju na silu ne na slobodi :) Ne bi voleo da se neko ponasa drugacije samo zbog mene a sa drugom osobom je drugaciji :) Neka se promeni ako

zeli zbog sebe samog ne zbog mene :lol:

Poslednja izmena:
Leptirici, cvece, prolece...ljubav...i onda odjednom pufff. Pocne da vas davi osecaj da ste u vezi sa projektantom ciji ste projekat upravo vi. On bi da vas ''popravi'', prilagodi sebi...zeli da vas promeni nacisto. Da budete skoro pa neko drugi. Daleko od toga da se u nekim stvarima ne treba prilagoditi i menjati neke sitnice koje mogu da smetaju partneru i uticu negativno na vezu, ali preterivanje u zahtevima je problem ...da ne duzim sad, pitanje je

Sta je najludje sto su trazili da promenite?

:rotf: prezime :evil:

Back