Попокатепетл

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Стално виђам како људе бомбардују са оним причама као "једеш црну чоколаду и то повећа сексуалну моћ" те неке форе, као бадеме, коштуњаво, шта знам... Ја то ждерем као свиња и не видим неку разлику кад једем то и кад не једем, е сад дал се мени је*е нон-стоп или то просто не делује немам појма... Па ме занима дал то неко одавде користи као помагало?

(поента теме је да сам ја опак је*ач и са овим нон-стоп, ал ви се правите да нисте то провалили, хвала вам)

Шалим се, озбиљни одговори ми требају, шта као помрљаш целу чоколаду и мораш да га вежеш за ногу ил' ће да гризе? Није ми јасно.

Crna cokolada jeste afrodizijak, ali jeste i nesto drugo, poboljsava raspolozenje u principu jer sadrzi odgovarajuce supstance koje deluju na mozak.
Ali to ti je slicno ko kod droge, sto vise jedes vece kolicine su ti potrebne da osetis ono sto si osecao nekad i sa dve kockice... :)

Poslednja izmena:
Neki kazu da se veganskom ishranom ili makrobiotickom ciste krvni sudovi, stoga je i seks bolji, duze traje, sta znam, a koliko je to tacno, ko ce ga znati.

Држим се ја јагњетине, роштиља и тога... Него питам за ово конкретно...

Crna cokolada jeste afrodizijak, ali jeste i nesto drugo, poboljsava raspolozenje u principu jer sadrzi odgovarajuce supstance koje deluju na mozak.

Немам појма, ја и кад је једем и кад је не једем мени исто... Зато и питам, јел видео неко то на себи...

ja smazem odjednom 300gr milke...el treba dalje da objasnjavam :zper:
:zcepanje:

Срећа по тебе па немаш ку*ац међу ногама, било би непријатних ситуација по ГСП-у итд итд :lol:

ybg samo one koje vise ne dolaze na forum da ti preporucim al imas ih na fejsu vec

Немој џорџи бити такав намести ми нешто да подмажем пенис што би се рекло. И да сам знао да имам такву публику на фејсу ставио бих неку секси фотографију ј б г.

sad mi se jede milka, a vec sam lecila frustracije nabacane jutros dok sam kupovala jaja, pola tezge milka cokolade pola jaja...dobar poslovni potez moram priznati, al sam se suzdrzala i zadovoljila bananicama, al evo stare rane se opet otvaraju :rida:
ebi se znas ebala te ova tema

pa promenila je br a bas si simpa dao bih ti:aha:

Баш штета, ево сад ћу бити уцвељен остатак дана.

Џорџи, буди колегијалан дај нешто да се клепи, па ти си ултра шмекер овде, чуо сам обесчастио си многе?

- - - - - - - - - -

sad mi se jede milka, a vec sam lecila frustracije nabacane jutros dok sam kupovala jaja, pola tezge milka cokolade pola jaja...dobar poslovni potez moram priznati, al sam se suzdrzala i zadovoljila bananicama, al evo stare rane se opet otvaraju :rida:
ebi se znas ebala te ova tema

Овде се ради о пробуђеном аптетиту, и видиш да ради :lol:

Стално виђам како људе бомбардују са оним причама као "једеш црну чоколаду и то повећа сексуалну моћ" те неке форе, као бадеме, коштуњаво, шта знам... Ја то ждерем као свиња и не видим неку разлику кад једем то и кад не једем, е сад дал се мени је*е нон-стоп или то просто не делује немам појма... Па ме занима дал то неко одавде користи као помагало?

(поента теме је да сам ја опак је*ач и са овим нон-стоп, ал ви се правите да нисте то провалили, хвала вам)

Шалим се, озбиљни одговори ми требају, шта као помрљаш целу чоколаду и мораш да га вежеш за ногу ил' ће да гризе? Није ми јасно.

Prica covek koji prodaje razne cajeve i mesavine kako mu je usao covek u radnju sa cigarom u ustima i trazi nesto za potenciju. Ovaj ga pogleda, kaze mu da ide kuci batali cigare i ako mu caj bude trebao za par meseci da dodje opet. Mislite o tome...

Ја мислим о томе и не конзумирам ни то, ни алкохол ни кафе, а вероватно ће ме згазити трамвај пошто не знам од чега бих умро.. Но то није тема тј нисам ја тема... А то са цигарама сам чуо да штети.

ma i kilo oraja da pojedem ako se ne lozim na nekog dzabe sve

Ја мислим о томе и не конзумирам ни то, ни алкохол ни кафе, а вероватно ће ме згазити трамвај пошто не знам од чега бих умро.. Но то није тема тј нисам ја тема... А то са цигарама сам чуо да штети.

Hteo sam samo da kazem da zdrav covek verovatno i ne oseti neku razliku. Inace kada se kaze crna cokolada to se odnosi na cokoladu sa puno kakaoa(za kuvanje) a ne na milke i slicno.

- - - - - - - - - -

ma i kilo oraja da pojedem ako se ne lozim na nekog dzabe sve
:klap:

Back