Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sad kolima prosao kroz bujicu. Na mestu na kojem nikad ne bih mislio da ce biti je reka!!!

Ugasio mi se auto. Izaso sam napolje da vidim sta cu, voda do kolena ide putem, i vuce me, vuce auto.

Nekako sam ga upalio dok radi na dva klipa, i proterao ni sam ne znam kako. Sad u njemu lezi voda, ne znam sta cu mu, do sutra nista. Bitno da radi samo da sam ja doso, njega ko ebe kantu metalnu, osusice se.

U slucaju poplava savet je ne putovati.

Kiša ne prestaje,vanredna situacija
Izvor: B92, Beta, Tanjug

16650120295373ea2ed6b62703057701_orig.jpg

I danas kiša. U Beogradu i pojedinim gradovima ne rade škole. Blokirana Ibarska magistrala. Vanredna situacija do sada je proglašena u 16 opština u Srbiji.

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=848091#hrono

993804541537466a93f57c440888515_640x428.jpg

Vanredno, 500 ljudi evakuisano
Izvor: B92, Beta

Načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Marić rekao da je vanredna situacija proglašena u 18 gradova i opština i da je tokom noći evakuisano 500 ljudi.

Ovo je ogledalo 1990_2014 zemlje koja se nije bavila stvarnim životnim problemima nego ratovima. Umesto gradnje, planiranje, saradnje, na delu su bile decenije razgradnje. Nema u životima društva ništa besplatno. Računi ludila uvek stižu!
(Natalija, 15. maj 2014 00:34)

# Link komentara

Da li je vreme za ovakve jadikovke? ili nije narod kriv sto godinama baca stare frizidere i sporete u sada vec nabujale lokalne reke i potoke.
:think:

Poslednja izmena:
Sta raditi ako vam voda udje u kucu/stan? Svi saveti su dobrodosli, mislim da bi trebalo da imamo ovakvu temu zbog desavanja koja su pogodila nasu zemlju.

(nisam znao gde, pa sam morao da je stavim u politiku jer se ovde najvise cita :lol: )

Nista. Ako vidis da je dotle doslo, pozovi mesnu kancelariju i trazi da ti daju dzakove sa peskom, da bi sprecio prodiranje vode, ili ih napravi nekako sam, koliko mozes.

A kad voda vec prodre, onda mora da ima stete.

Ali nadam se da ipak dotle nece doci (zavisi i na kom mestu zivis, da li u gornjem ili donjem delu grada - sela).

Back