POPIS !.....SVRHA ?

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
:think:
Šta je prava svrha popisa ?
Našli da potroše i ovo malo para,koje kamče od MMF-a.
I to baš sada.
Kada je zemlja pritisnuta raznim nedaćama,
aferama,hapšenjima korupcionaša,Ćokijem,
barikadama na severu Kosova,šuškanjima o prikrivenoj mobilizaciji...

Da li se razlog za popis u nevreme skriva od javnosti ?:sad2:
Da li vlasti žele da nam provere "kožu" ?
Ima li još prostora za dranje....?

Šta je prava svrha popisa ?
Našli da potroše i ovo malo para,koje kamče od MMF-a.
I to baš sada.
Kada je zemlja pritisnuta raznim nedaćama,
aferama,hapšenjima korupcionaša,Ćokijem,
barikadama na severu Kosova,šuškanjima o prikrivenoj mobilizaciji...

Da li se razlog za popis u nevreme skriva od javnosti ?:sad2:
Da li vlasti žele da nam provere "kožu" ?
Ima li još prostora za dranje....?

Popis je korisna stvar i posto je placen nasim parama podrzavam za razliku od drugih vladinih projekata
I svrha ovog popisa je razotkrivanje nacionalnih manjina i njihovog tacnog broja (jer za utvrdjivanje broja stanovnika drzave imaju i drugih nacina...jeftinijih)
E sad ja i moji smo se uvek izjasnjivali kao Srbi iako pripadamo nacionalnoj manjini zvana VLASI ali ovaj put smo se izjasnili kao Vlasi samo zbog pojedinih vlaha koji se izjasnjavaju kao Rumuni i time nas mante ne istrebljuju
A one fore u upitniku koliki mi je WC itd to su samo gluposti po meni koja ce skoditi nasoj drzavi,jer ako uporedimo kvadrature u kojim nasi prosecni drzavljani zive i koliki im je WC sa kvadraturom prosecnih Evropljana iz razvijenih zemalja,pa mi smo bogat narod za njih i te informacije kada dodju u ruke NWO bice gore za nas

I prostora uvek ima za dranje ....:per: :per:

Popis je korisna stvar i posto je placen nasim parama podrzavam za razliku od drugih vladinih projekata
I svrha ovog popisa je razotkrivanje nacionalnih manjina i njihovog tacnog broja (jer za utvrdjivanje broja stanovnika drzave imaju i drugih nacina...jeftinijih)
E sad ja i moji smo se uvek izjasnjivali kao Srbi iako pripadamo nacionalnoj manjini zvana VLASI ali ovaj put smo se izjasnili kao Vlasi samo zbog pojedinih vlaha koji se izjasnjavaju kao Rumuni i time nas mante ne istrebljuju
A one fore u upitniku koliki mi je WC itd to su samo gluposti po meni koja ce skoditi nasoj drzavi,jer ako uporedimo kvadrature u kojim nasi prosecni drzavljani zive i koliki im je WC sa kvadraturom prosecnih Evropljana iz razvijenih zemalja,pa mi smo bogat narod za njih i te informacije kada dodju u ruke NWO bice gore za nas

I prostora uvek ima za dranje ....:per: :per:

Zrela elaboracija....!
Saglasan sam u svemu.

Tesko da ce otkriti bilo sta sto se vec ne zna poopisom. Jedino je svrha da vide kome i koliko mogu jos poreza na nametnu, u kakvim se uslovima zivi i da li smo zaista na ivici ocaja. A ako nismo onda ce jos da pokradu - ako ima sta.

Zvanicni drzavni popis na teritoriji Srbije bez teritorije Kosova i Metohije je zvanicno priznanje ove jadne drzave da Kosovo nije u sastavu.

To je Evropa od zutaca trazila, ne znam kome je zavrtala jajca, i za to priznanje je obecala "da cemo mozda da postanemo kandidati za nesto bez mozga".

Nama kandidatura ne treba, kosovo smo popisom priznali, a mozga nemamo jer za debile glasamo.

Ako se iko u Srbiji oseti prozvanim, neka se prvo pogleda u ogledalo, a onda neka stiska trougao.

Hoce li meni neko da objasni? Kakva veze popis ima sa pravim imovinskim stanjem gradjana, seljana kako god bilo kad na popisu izgovoris sta hoces? Druga stvar ( drugo pitanje) ovo je 21 vek jel da ? Pa zar svacija imovina nije zavedena u opstinskim knjigama, ili elektronski zavedena, ( ovo je ipak Srbija, mi volimo a kaskamo 50-tak godina) pa svako ko ima nepokretnost, zemlju, farmu ovoga i onoga, ima vlasnicki list i pecat toga overen u sudu i on je kao vlasnik tih vrednosti naravno zaveden po knjigama. Ne razumem to ocekivanje priznanja o imovinskom vlasnistvima, popisivanja vrednosti usmenim putem ( pa jos bez dokazivanja istog ).
Ne razumem zasto mislite da bi drzava ulagala tolike pare kad moze da zaviri u vlasnicke listove koji hvataju prasinu po podrumima opstina ili sudova. I to je valjda i najrelevantnije stanje stvari. A ne da se osoba pita "Sta imate od imovine?"

Back