Popih vodu koju je i maca pila...

Evo i mene da se oglasim. Hvala vam svima sto ste se tako brzo javili i reagovali. Nisam bila kod lekara ali od ponedeljka do danas stanje je svakim danom hvala Bogu sve bolje. Pritisak mi je bio jako jako nizak i imala sam izuzetno visok broj otkucaja srca pa zato nisam mogla da ustanem iz kreveta (cak ni do kompa). Sada mi je pritisak malo bolje,broj otkucaja se sinoc vratio u normalu a vrtoglavica i mucnina se i dalje u nekim trenucima javljaju ali 70% vremena se osecam zaista dobro. Mislim da je u pitanju bio samo neki stomacni virus koji trenutno hara i mislim da su male sanse da je voda koju je i maca pila imala veze sa tim. Nije iskljuceno da je to u pitanju ali su sanse jako male. Tako da iz predostroznosti od sada pijem sve iz flase kada mi je macka u stanu:D

maca nije mogla da ti prenese stomacni virus :)
zaradila si to negde usput :)

Pa ja rekoh da je vrtoglavica i mučnina od niskog pritiska (ja sam čak i padala u nesvest), kako se nisi setila da ga izmeriš?
Prištedela bi sebi mnogo muke jer je zaista neprijatno a bez obzira na stomačni virus sada je proleće, imunitet nam je slabijia a napolju vreme varira pa i mi burno reagujemo.
Baš mi je drago što je tebi bolje a maca oslobođena sumnje!

Naslov sve kaze.
Maca je pila vodu iz moje case koja je stajala na komodici pored kreveta i ja sam to videla i rekla ma sklonicu casu kad budu reklame. I kako sam se zagledala u film skroz sam zaboravila da sklonim casu i sto je jos gore popila sam svu vodu...
Zanima me mogu li se na taj nacin zaraziti necim? Ako mogu-cime? I koliko to moze da bude opasno?
Jos da napomenem da zadnja dva dana (od kada se to desilo) ja dusu ispovratih, vrti mi se u glavi, muka mi je, imam temp, zuta sam u licu..... Mozda to i nema veze sa tom vodom mozda sam samo pokvarila stomak ali ako neko mozda ima neki savet, misljenje ili slicno iskustvo da podeli.... Izvolite!

Uh, za tolike godine druženja sa mačkama, meni se to 10000000 puta desilo..neko vreme sam spavala sa šoljom vode pored kreveta, i tek naknadno ustanovila da se i moji krznenci noću "goste" iz nje :lol: ..ili se desilo da gricnu od mog jela, a ja to završim, tek posle ustanovim da su i oni "umešali šape" (nađem komadić ispod stola, onako temeljno razmrcvaren, razmrljan :lol: ). Ne može ništa od toga da ti bude, ili ko što reče Cali, opcije su retke i najčešće uključuju i kontakt sa izmetom, što ovde nije slučaj.

E da, i imam utisak da su oni daleko daleko čistiji od nas. Kad pogledamo koliko samo bakterija živi u našim ustima npr (to će potvrditi svaki stomatolog).. daleko smo mi od neke steirlnosti.
Mace jesu vrlo pedantne, ali imaju drugačiji imunitet nego mi. Zamislite šta bi nama bilo da kada se vratimo iz šetnje lepo oližemo svoja blatnjava stopala, ili da mame poližu kaku svojih beba kao što mace čine...:bljak:
A macama nije ništa. Pretpostavljam da njihov želudac uništi sve opasne bakterije i viruse, ali dok se još uvek valjaju po macin ustima - nije baš bezbedno.
Poznato je da lešinari jedu baš crkotine, a mogu da svare i crni prišt. Naše mace su ipak kulturnije, jedu finu hranu i redovno se leče.
Ipak, one treba da imaju svoje činije a mi da često peremo ruke pa ćemo svi biti zdravi i zadovoljni. I definitivno nećemo doživljavati ovakve šokove kao mali cile.
:mace::mace::mace::mace:

Back