Pop-Punk Emo bend trazi pevaca sa dobrim glasovnim mogucnostima.Bend postoji vec 4 godine,i ima svoje autorske stvari...Kontakt na mail: ognjenyu1@yubc.net
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav izrod od muzike.ognjenwd:Pop-Punk Emo bend trazi pevaca sa dobrim glasovnim mogucnostima.Bend postoji vec 4 godine,i ima svoje autorske stvari...Kontakt na mail: ognjenyu1@yubc.net
Ma mozemo mi da negodujemo oni ce naci. Ima dosta pedera u gradu tako da naci pevaca za Emo bend je laka stvar.blastmaster:E pa kad vam je vec muzika toliko slikovita, da bog da ga nikad i ne nadjete![]()
...Spiritcraft:"Billy volim teeeee"
![]()
vala baš....speedball_2006:E super,sada znam za jos jedan pravac muzike koji mi garaantovano ide na zivce,jer mrzim i pop i punk i emo,ali zato alal vera onom koji sastavi ova tri sranja
E ne mesaj pank u ovo. Pank nema veze ni sa Emo ni sa Pop muzikom. Jednostavno im je glupo da naprave zanr pop-emo pa su stavili i pank izmedju.speedball_2006:E super,sada znam za jos jedan pravac muzike koji mi garaantovano ide na zivce,jer mrzim i pop i punk i emo,ali zato alal vera onom koji sastavi ova tri sranja
Nisam znao da idesh ovaj na forum. Ali Emo je emo a pank je pank. To su dva odvojena zhanra.Ph0r3w3r0:dechko je lepo objasnio, pop-punk/emo
pop-punk... nije chist punk nego komertzijalniji, emo ne znachi da plache i da ne znam ni ja shta, sad shto ste svi puni predrasuda.. vasha stvar.. emo je skratjeno od emotional punk...
opet tje tu neki da se nadju koji tje da kazhu, kakav punk ima tu... nije chist punk, nego sa vishe osetjanja... muzika kroz koju hotje ljudi da izraze svoje emotzije...
nije bitno to, ne skretjite sa teme, oglas je dat... ne raspravljanje o emo muzitzi..
what came first, the music or the misery?blastmaster:
Kako se zove pesma?/I/I@Ī@:ima jedna pesma od anti-flaga koja govori o emo ...![]()