Ponovo zajedno

ben aflek je neko o kome moze da masta samo devojka koja je odrasla u sirotinjskim latinskim cetvrima koji deluje kao sin bogatog baje, sterilnog izgleda i da nije okusio ni ž od zivota...ideal ka kome tezi neko tipa dzejlo iz njen mladosti.... jer takvu koja je prosla sito i reseto ulice ne zanima niko slican njoj, vec mlado tupavo belo meso da se uglavi staleski i bude nesto sto nije.

sto je ponovo sa njim to je dokaz da je omatorela.

dovoljno gledati film dobri vil hanting gde je kikirez met dejmon za njega marlon brando po svemu..i po glumi i po izgledu muskarca sa emocijama. ben je po meni los glumac jer stalno igra jednu te istu losu ulogu i tipski je glumac sto je najvece ponizenje za tu profesiju jer da nema iza sebe jevrejski holivudski lobi bio bi malo bolji epizodista i nista vise od toga.

Sarcastic Cameron Diaz GIF

dovoljno gledati film dobri vil hanting gde je kikirez met dejmon za njega marlon brando po svemu..i po glumi i po izgledu muskarca sa emocijama. ben je po meni los glumac jer stalno igra jednu te istu losu ulogu i tipski je glumac sto je najvece ponizenje za tu profesiju jer da nema iza sebe jevrejski holivudski lobi bio bi malo bolji epizodista i nista vise od toga.
Ali dobro je odbrusio Bilu Maheru na temu islamofobije

3godine od raskida ..pre par dana Sam je video..tesko je zaista voleti nekoga a biti rastavljen..mozda Sam preemotivan nznm Ali znam da nikoga necu voleti kao nju ..iskreno za ove tri godine od kako nismo zajedno mislim da nisam ni naucio da zivim bez nje
Zivotno pravilo broj jedan: koga nema bez njega se mora i moze. Ako nisi sposoban za to onda si labilna licnost.

Ona ce da uziva sa drugim a ti ces kao da patis.
Ne budi glup i smesan nego trazi drugu.

Nju spakuj u fioku zaborava. Svako od nas ima tu fioku samo kako ko zna da je koristi.

Zivotno pravilo broj jedan: koga nema bez njega se mora i moze. Ako nisi sposoban za to onda si labilna licnost.

Ona ce da uziva sa drugim a ti ces kao da patis.
Ne budi glup i smesan nego trazi drugu.

Nju spakuj u fioku zaborava. Svako od nas ima tu fioku samo kako ko zna da je koristi.
Nisam labilna licnost..probao sam i sa drugom devojkama (zenama)posle nje..mi se nikad nismo posvadjali jednostavno je prekinula iz samo njoj znanih razloga.. I znam Ali zaista znam da posle mene nije imala nikog..to je jedno predobro stvorenje zato sam je I zavoleo toliko..

Nisam labilna licnost..probao sam i sa drugom devojkama (zenama)posle nje..mi se nikad nismo posvadjali jednostavno je prekinula iz samo njoj znanih razloga.. I znam Ali zaista znam da posle mene nije imala nikog..to je jedno predobro stvorenje zato sam je I zavoleo toliko..
Veruj mi samo ces jednog dana da je vidis i narucju drugog.
Nece tebe, trenutno nema nikog, to je prolazno stanje u emotivnom zivotu.
Zaboravi je i teraj dalje..

Back