Ponovo zajedno

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.464
Da li vam se dešavalo da se ponovo spojite sa bivšim/bivšom?
Iskustva?

ben aflek.jpg

Paaa nikad se nisam ponovo spojila s nekim s kim sam bila u vezi, nisam ni pomisljala, ali to je zato sto ili su stvorili porodicu ili su zapravo los materijal
Postoji jedan s kojim znam da bih probala opet ali sve drugacije tako da...
U mom slucaju ponovno spajanje ne
ali
razumem da se ljudi sastaju rastaju i opet sastaju te da ih taj rastanak dovede do ponovnog sastanka i da je morao da se desi

Pupu daleko im lepa kuca -ne videla ih nikad vise
Što ovako pobogu?
Zar nema više smisla biti sa okej ljudima u dobu 20-30 i promeniti 5-6 ili više partnera, ali sa svima njima ostati u okej odnosima i samo konstatovati da je ljubav prošla?

Jedino ako si ili birala loše ljude ili ako si se davala emotivno preko svake mere pa kad se sve raspalo onda katastrofa...

Što ovako pobogu?
Zar nema više smisla biti sa okej ljudima u dobu 20-30 i promeniti 5-6 ili više partnera, ali sa svima njima ostati u okej odnosima i samo konstatovati da je ljubav prošla?

Jedino ako si ili birala loše ljude ili ako si se davala emotivno preko svake mere pa kad se sve raspalo onda katastrofa...
brate Smorisa
kad bi zivot bio tako jednostavan....
ne vidim smisao bilo kakvog "ostajanja u dobrim odnosima"........cemu?

ti ljudi mene vise ne interesuju....nekako kao da su umrli.......
bukvalno

Ne sumnjam ja da on zna što.. :D Nego, kao, kada to urade slavni to je ok, kada uradi obična raja onda nisu normalni :D
Pa postoji negde kod nas ta vrsta palanacke javne stigme, kao da su slabici oboje, ovo-ono, to jeste tupavo.
Ali, sa druge strane, i tupavost je nalicje mudrosti jednog naroda, koja kaze kad nesto ne ide, onda stvarno ne ide, ne moz na silu...:cool:
Mada, nije vam narod drzao svecu, nasli ste se takvi kakvi ste, al se baba ipak brine za zdravlje.:):lol: Biga, nek smo mi parodija od Sparte,
ali tada se znalo za istrajnost i cast, kad je mlitava ljubav, onda se fura,pa se prekida, pa mrcvarenje, to je nedostojno muskarca... Uz oprost i
izvinjenje moze i tako - jednom, ali stalno je malo bljak,.. Ide se na istrajnost, prisutnost jedno drugom, na pravu ljubav, njenu jacinu, pa dokle traje.:):cool:

Back