- Poruka
- 40.464
Da li vam se dešavalo da se ponovo spojite sa bivšim/bivšom?
Iskustva?
Iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemam pojima, to je samo slika za temu...a je l se stvarno ponovo spandjali, zar nisu bili u toksicnoj vezi?
Što ovako pobogu?Pupu daleko im lepa kuca -ne videla ih nikad vise
brate SmorisaŠto ovako pobogu?
Zar nema više smisla biti sa okej ljudima u dobu 20-30 i promeniti 5-6 ili više partnera, ali sa svima njima ostati u okej odnosima i samo konstatovati da je ljubav prošla?
Jedino ako si ili birala loše ljude ili ako si se davala emotivno preko svake mere pa kad se sve raspalo onda katastrofa...
Ali čemu loši odnosi sa nekim ko je bio jako blizu?brate Smorisa
kad bi zivot bio tako jednostavan....
ne vidim smisao bilo kakvog "ostajanja u dobrim odnosima"........cemu?
ti ljudi mene vise ne interesuju....nekako kao da su umrli.......
bukvalno
ne radi se o losim odnosimaAli čemu loši odnosi sa nekim ko je bio jako blizu?
Kako se to uopšte desi?
Jedino ako je bilo teških lomova...
vole i oni tebe, a sadasnji skripuce zubima.volim sve svoje bivše ljubavnike i više od budućih
Po polozaju ruke brata Afleka, reko bih da je nasao siguran zajednicki imenitelj.Neko je rekao "kad se Ben vrati bivšoj ili J Lo, to je onda slatko, a kada ja to isto uradim onda sam magarac".
Ima istine![]()
Po polozaju ruke brata Afleka, reko bih da je nasao siguran zajednicki imenitelj.![]()
Pa postoji negde kod nas ta vrsta palanacke javne stigme, kao da su slabici oboje, ovo-ono, to jeste tupavo.Ne sumnjam ja da on zna što..Nego, kao, kada to urade slavni to je ok, kada uradi obična raja onda nisu normalni
![]()