Bjankilina
Domaćin
- Poruka
- 3.628
Suska se da ce uvesti ponovo vs nakon izbora. Jel ima neko neku info? Nece valjda opet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se upravo zaposlila, ali za slovence radim, imaju dosta para i ne brinem iskreno puno, znam da ce biti posla, ali mi zasigurno nece platiti, ako nikako ne budemo radili. Stvarno vise nema smisla, nadam se da nisu toliki olos da nas opet zatvore. Neka nas puste vise, ako cemo i da umiremo od te korone, makar da umremo kao ljudi, a ne kao zivotinje. Strasno vise, stvarno
Ne znam šta se uzbudjuješ, odakle ti to da će uvoditi vs?Ja sam se upravo zaposlila, ali za slovence radim, imaju dosta para i ne brinem iskreno puno, znam da ce biti posla, ali mi zasigurno nece platiti, ako nikako ne budemo radili. Stvarno vise nema smisla, nadam se da nisu toliki olos da nas opet zatvore. Neka nas puste vise, ako cemo i da umiremo od te korone, makar da umremo kao ljudi, a ne kao zivotinje. Strasno vise, stvarno
Radila sam dugo godina za slovence, tako da se nikako ne brinem. Najgore mi je bilo za nase kad sam radila, nikad obecane pare, nikada na vreme. Sa slovencima je sve bilo po dogovoru i u dan placenoDraga, ti ti likovi neće platiti ni tvoj rad, a kamo li ako ne radiš-
Najgore platiše zaposlenih su slovenci
Nece.Suska se da ce uvesti ponovo vs nakon izbora. Jel ima neko neku info? Nece valjda opet
E, pa rekose mi dve drugarice koje su medicinske sestre kako se bolnice spremaju od ponedeljka ponovo za masovne prijeme i veci obim testiranja i kako se tako suska po tim krugovimaNe znam šta se uzbudjuješ, odakle ti to da će uvoditi vs?
To mi je ok. Samo da nas opet ne zakljucajuNece.
Kaznjavace ljude sto ne nose maske, optuzivace ih da se ne pridrzavaju mera zastite, mozda uvedu zabranu kretanja od 22 do 04 ili nesto slicno.
Zasto bi?To mi je ok. Samo da nas opet ne zakljucaju
E, neka se malo jebbu vise sa tim vanrednim stanjem,misle da ce narod da trpi ta sranja vise, da ljude drze ko neke zamorcice.Suska se da ce uvesti ponovo vs nakon izbora. Jel ima neko neku info? Nece valjda opet
Jes, tebe će da pitajuE, neka se malo jebbu vise sa tim vanrednim stanjem,misle da ce narod da trpi ta sranja vise, da ljude drze ko neke zamorcice.
bolje od korone koja ne postoji nego od gladiJa sam se upravo zaposlila, ali za slovence radim, imaju dosta para i ne brinem iskreno puno, znam da ce biti posla, ali mi zasigurno nece platiti, ako nikako ne budemo radili. Stvarno vise nema smisla, nadam se da nisu toliki olos da nas opet zatvore. Neka nas puste vise, ako cemo i da umiremo od te korone, makar da umremo kao ljudi, a ne kao zivotinje. Strasno vise, stvarno
koja ne postoji
lajkujes pa se hvatas za glavu?
Pa nisi, koga bole rасku šta ti prepoznaješinace ja sam trebao da prepoznam ironicni lajk od iskrenog lajka?
Budi malo u skladu sa svojim nikom vidis kako ja prema tebi sve normalnoPa nisi, koga bole rасku šta ti prepoznaješ
Jasno da sve ovo oko uvođenja / ukidanja vanrednog stanja nije uopšte urađeno kako treba, al to da virus ne postoji je neviđeno lupetanje
O, itekako postoji