Ponovo tuku komunalci!!!

moja porodica je sita, zdrava i ima sve sto im je potrebno, hvala na pitanju,i nemaju potrebe da dizu bunt a u drzavi Srbiji ne vidim da je bas sve potaman....previse ih je koji imaju sve i vise od toga, a od nas traze da ih slusamo i budemo pokorni cak i kada nemamo sta da jedemo....

Свака власт то воли, и то је потпуно нормално. Не то да не смеш ништа да кажеш против већ да се дижеш бунт и реметиш ред и мир.
Дал би ти волео такво стање нереда, рецимо, у твојој кући и међу твојом породицом?...

Svaka vlas' je od boga, a?

Primer ažurnosti i igerencije komunalnih policajaca: ispod Narodne biblioteke prilaze mojoj drugarici koja šeta retrivera na povocu, bez korpe i traže joj ličnu kartu kako bi joj napisali prijavu. Ja ih pitam što ne siđu dole do parka da napiđu prijavu dvojici trenerkaša koji šetaju rotove bez povoca i korpe, na šta oni odgovaraju: gde smemo, pa pokidaće nas.

Poslednja izmena:

Primer ažurnosti i igerencije komunalnih policajaca: ispod Narodne biblioteke prilaze mojoj drugarici koja šeta retrivera na povocu, bez korpe i traže joj ličnu kartu kako bi joj napisali prijavu. Ja ih pitam što ne siđu dole do parka da napiđu prijavu dvojici trenerkaša koji šetaju rotove bez povoca i korpe, na šta oni odgovaraju: gde smemo, pa pokidaće nas.

Pa , sto jest' - jest'...

То је појединачни пример неких јајара међу њима, таквих има у било којој служби, било где да радиш наћи ћеш лицемерје, дволичност, итд.
Не треба генерализовати.

А сва власт је од Бога, цару царево - Богу Божије. Само онда када власт тражи од нас оно што је Божије, е таква се не поштује.

Back