Ponovo pucnjava u Novom Sadu, vlasnik menjačnice pucao na razbojnike

al bundy

Legenda
Poruka
64.033
Ponovo pucnjava u Novom Sadu, vlasnik menjačnice pucao na razbojnike

Vlasnik menjačnice na Novom naselju pucao je večeras u trojicu razbojnika koji su pokušali da mu otmu novac, javlja reporter Radija 021.

Pokušaj pljačke desio se u Ulici Vladike Ćirića ispred broja 33, oko 20.45h.

Prema izjavama svedoka, trojica mladića presrela su supružnike, vlasnike menjačnice, ispred ulaza u kom stanuju zahtevajući novac. Ženu su poprskali sprejom, a jedan od razbojnika je potom nasrnuo na nju.

Kada su druga dvojica krenula ka muškarcu, ovaj je izvadio pištolj i ispalio tri metka. Nezvanično, jednog od njih je ranio, ali to još nije potvrđeno.

Prva patrola policije stigla je na lice mesta za manje od pet minuta, a potom su stigla vozila marice i Hitne pomoći. Marija M. koja živi u susedstvu kaže za 021 da je videla kako je neposredno nakon pucnjave policija nekog odvela.

"Tek što sam se vratila s posla i raskomotila čula sam tri pucnja. Neka žena je povikala "nemoj, molim te", a onda je neki muškarac rekao "šta nemoj, sve ću ih pobiti, ma**** im njihovu. Toliko sam se uplašila da nisam smela na izađem ni na balkon", priča Marija.

Menjačnica se inače nalazi u istoj ulici, stotinak metara dalje od mesta na kom se desio incident. Uviđaj je trajao više od sat vremena, a policija je tokom uviđaja ogradila haustor između ulaza 33 i 35.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/...u-vlasnik-menjacnice-pucao-na-razbojnike.html
Treba kupiti kikirikija,kokica i piva mnogo , ovde svako veče postalo ko u brazilskim i hongkonškim akcionim . :cool:

Хаос братори, хаос!
А мој таст је некад филозофирао: НС је град који се не напушта!
Ено га у Жабљу гули 73. годину, а у пензији је већ дваЈс година, био виши покрајински инспектор за крвне и сексуалне деликте, могу замислити како гледа на овај распад!

Немој bundy на пијацу да идеш, какав ће бити форум без тебе :sad2:
То је само подсећање на оно што си рекао пре пар месеци :mrgreen:

Jes, a baš sada sezona paprika , ajvara ,pindžura turšije ,groždja ... :sad2: a ja nikad da naletim na akciju , danas uveče sa ortakom "patrolirao " Limanima i kejom , a oni čak na Naselju . :roll:

New Now-ludnica na otvorenom...:lol:
međutim ja i dalje tvrdim da je ranije bilo neuporedivo gore što se tih stvari tiče samo se sada više priča o tome,ranije je bilo gomila tih pucnjava,bodenja noževima i šrafcigerima što ja znam,o tučama da i ne govorim, a što nigde nije izlazilo po medijima i sl.sada se i najmanji incident prenosi pa to deluje tako pakleno da kažem...

Немој bundy на пијацу да идеш, какав ће бити форум без тебе :sad2:
То је само подсећање на оно што си рекао пре пар месеци :mrgreen:
Ovo je bliže mom komšiluku,tako da ću ja morati da zaobilazim pijace neko vreme.Od juče je i bundy prestao da ide na "svoju" pijacu.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jes, a baš sada sezona paprika , ajvara ,pindžura turšije ,groždja ... :sad2: a ja nikad da naletim na akciju , danas uveče sa ortakom "patrolirao " Limanima i kejom , a oni čak na Naselju . :roll:
Lepo ti rekoh juče,na Limanima u keju možeš samo da prisustvuješ sukobu hordi razjarenih penzionera i jata golubova zbog mrvica oko klupica :lol:

Ovo je bliže mom komšiluku,tako da ću ja morati da zaobilazim pijace neko vreme.Od juče je i bundy prestao da ide na "svoju" pijacu.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Lepo ti rekoh juče,na Limanima u keju možeš samo da prisustvuješ sukobu hordi razjarenih penzionera i jata golubova zbog mrvica oko klupica :lol:
Taman posla , ja se svoje pijace ne odičem ni za živu glavu !
Nikad robom megamarketa i sterilnih novih piljara !!
Mada to sa The Mačetom je malo nejasno , kažu kod Gradjavinske škole i Limanske pijace u Miše Dimitrijevića ... pa to su skroz drugi delovi grada i drugi kvartovi i ulice majka mu stara .

Poslednja izmena:
voj-novo-naselje.jpg

То Ново Насеље изгледа као house projects у гетима у Америци :lol:
Мада код нас сваки град тако изгледа :lol:

- - - - - - - - - -

Naravno da hoćete.Kad dohvatim onu babu što mi je u subotu na pijaci utrapila truo krompir,moraće da se razmatra i nastavak rada haaškog tribunala :kletva:

Slap da bitch! :mrgreen:

Taman posla , ja se svoje pijace ne odičem ni za živu glavu !
Nikad robom megamarketa i sterilnih novih piljara !!
Mada to sa The Mačetom je malo nejasno , kažu kod Gradjavinske škole i Limanske pijace u Miše Dimitrijevića ... pa to su skroz drugi delovi grada i drugi kvartovi i ulice majka mu stara .
Ja sam prvobitno mislio da je seckanje obavljeno na uglu Miše Dimitrijevića i Braće Ribnikar.Posle kažu da je kod Sonje i vrtića-tamo negde gde je, kako mi se čini ,upucan Žabac...

voj-novo-naselje.jpg

То Ново Насеље изгледа као house projects у гетима у Америци :lol:
Мада код нас сваки град тако изгледа :lol:

Novo Naselje je bilo osmišljeno kao lep,miran i prostran kvart sa puno zelenila i dečijih igrališta.To na tvojoj slici je sam kraj naselja,prema Veterniku i kasnije je dograđen.Ovako nekako je zamišljno:

25467214.jpg

8652586925_2385f3ea8c_m.jpg

Ali je getoizacijom dobijeno ovo:

n3lpmu.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Novo Naselje je bilo osmišljeno kao lep,miran i prostran kvart sa puno zelenila i dečijih igrališta.To na tvojoj slici je sam kraj naselja,prema Veterniku i kasnije je dograđen.Ovako nekako je zamišljno:

25467214.jpg

8652586925_2385f3ea8c_m.jpg

Ali je getoizacijom dobijeno ovo:

n3lpmu.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Је л' видиш неку разлику између ових са задње слике и ових ликова :lol:

attachment.php

Back