Поново пожар у Тент - у! Испливали снимци хаварије (видео)

Poruka
18.765

Поново ПОЖАР У ТЕНТ-У! Испливали снимци хаварије (ВИДЕО)​

16:08 26.12.2021.
2

На друштвеним мрежама се појавило велик број фотографија пожара који је избио у ТЕНТ Б погону.​

Како преносе корисници по друштвеним мрежама, у пожару нема погинулих, јер је како се наводи пожар избио у међусмени.
Један корисник друштвених мрежа је навео да је до пожара дошло због лошег квалитета угља.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/ponovo-pozar-u-tent-u-isplivali-snimci-havarije-video/

Шта рећи. Браво Вучићу, браво Грчићу. Колико је добио времена да среди стање ? До нове године ? А нуклеарку када ће да прави друг Грчић ?

NY3.jpg

Na lokalnim izborima u Obrenovcu 2008. godine pojavio se kao nosilac liste Udruženja građana „Snaga Obrenovca – Milorad Grčić“. „Snaga Obrenovca“ bila je tada koalicioni partner Demokratske stranke, a Grčić zamenik predsednika opštine Obrenovac.

Ипак, друг Грчић. Када се распадне сендвич странка, он ће да се врати међу жуте, у своје јато.

Na lokalnim izborima u Obrenovcu 2008. godine pojavio se kao nosilac liste Udruženja građana „Snaga Obrenovca – Milorad Grčić“. „Snaga Obrenovca“ bila je tada koalicioni partner Demokratske stranke, a Grčić zamenik predsednika opštine Obrenovac.

Ипак, друг Грчић. Када се распадне сендвич странка, он ће да се врати међу жуте, у своје јато.
Ti si tad navijao da dođe Tomislav Šolja Nikolić

Поново ПОЖАР У ТЕНТ-У! Испливали снимци хаварије (ВИДЕО)​

16:08 26.12.2021.
2

На друштвеним мрежама се појавило велик број фотографија пожара који је избио у ТЕНТ Б погону.​

Како преносе корисници по друштвеним мрежама, у пожару нема погинулих, јер је како се наводи пожар избио у међусмени.
Један корисник друштвених мрежа је навео да је до пожара дошло због лошег квалитета угља.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/ponovo-pozar-u-tent-u-isplivali-snimci-havarije-video/

Шта рећи. Браво Вучићу, браво Грчићу. Колико је добио времена да среди стање ? До нове године ? А нуклеарку када ће да прави друг Грчић ?

Neko od Grčića tražio reš pečeno pečenje...i ovaj preterao...:nosijelku:

...

Poslednja izmena:
Vreme je za puč !

Ovo je strateški i civilni i vojni objekat prve klase !!!

Grčić radi diverzije za Pentagon i CIA-u...:dosadno:

CIA i Mi6 uvek nadju za operativce neke upravnike kafana, konobare i pečenjare... od konobara Bebe, preko kafedzije Gašića, pa do pečenjara Grčića...:patkica:

Vucic zna to, ali pusta jer i sam radi za Mi6... i jer sprema agendu za americke il francuske nuklearke kako bi nas ucinio zanavek zavisnim o Amerima...

...

Grčić radi diverzije za Pentagon i CIA-u...:dosadno:

CIA i Mi6 uvek nadju za operativce neke upravnike kafana, konobare i pečenjare... od konobara Bebe pa do Pečenjara Grčića...:patkica:

Vucic zna to, ali pusta jer i sam radi za Mi6... i jer sprema agendu za americke il francuske nuklearke kako bi nas ucinio zanavek zavisnim o Amerima...

...

Ni to nije loše, da budemo u mraku jedno 3 meseca, pa da se digne narod i sve oguli do 1944.g.

Ne bi to bilo loše

Ali za sva vremena !

Neko od Grčića tražio reš pečeno pečenje...i ovaj preterao...:nosijelku:

...

Велики извозни посао у Обреновцу ...

Од глине се пеку у ТЕНТ А па онда осмуде са мазутому ТЕНТБ...па пошаљу ГЛАСАЧИЦЕ/ЧИ У ПУЧИСТИЧКЕ РЕЖИМЕ ЗА АФРИКУ

Poslednja izmena:
Нуклеарка је једино решење, али само ако директор исте буде Господин Грчић!
A бато неће моћи тако, једна модуларна мини нуклеарка за кума Петровића, једна за Аниног брата, једна за Зоку, једна за фамилију Кисић, а за "бату" " само две !

Snimak ekrana 2021-12-26 203815.png

Back