PONOVO NESAVESNI PARKIRAJU,NA TRGU NIKOLE PASICA !

Svako ko je dobronameran,a zivi u beogradu,mora da prizna,da ovaj graad za poslednjih tri godine,dozivljava

svoj preporod. Devastiran za vreme vladavine Despota Broza,totalno ignorisan,od strane dugog Despota,

S.Milosevica,beograd nece moci da se prepozna,vrlo skoro.Ambiciozni,vredni i svake hvale vredan Gradonacelnik

G.Sinisa Mali,cuni cuda.Pogledajte samo te silne kranove.po beogradskim ulicama.Sve centralne ulice,trgove,

parkove...Sve se to uredjuje.Prvi put,posle sedamdeset i pet godina,od zavrsetka Drugog svetskog rata,masa

zgrada,dobija obnovljene fasade.Formira se velika oesacka zona,koja je beogradu,potrbna ko hleb,ko vazduh.

Obilicev Venac.Kosancicev Venac,Tg Slavija...u nastavku,bice potpuno preuredjen Trg Republike,... Periferna

naselja,dobijaaju nove parkove,Vrtice,Zdravstvene stanice.Beograd je jedno veliko gradiliste.I to,sve zahvaljujuci

nasem fantsticnom,vrednom i neponovljovom Gradonacelniku,G.Sinisi Malom.U ime svih 2,OOO.OOO i vise

beogradjana,odajemo mu punu zahvalnost.Ako je iko zasluzio,svaku mogucu pohvalu,to je nesumnjivo,nas

Gradonacelnik,najbolji,koga smo ikada imali.

....nekođ , dok je Despot Broz hoda po beogradskom pašaluku u oba opanka , pored velikih školskih centara i fakulteta bili su kiosci sa brzom hranom...tu je uvek bila predivan pita sa višnjama ( uzgred , kažu da će beogradske ulice opet da krase ti i akvi kiosci )....nikad , ama baš nikad nisam propuštao priliku da se najedem te pite - kad se zadesim u prestonici....a ovo sve pišem , da ti rečem poštovani Lorde , da si zaslužio od aktuelne vlasti čak , za mene , i više od tepsije te pite i soka od zove......kakav burek i jogurt , za tvoj botizam je pita s'višnjama i sok od zove !
....svaka čast , uključio si se u političku izbornu kampanju , veoama smišljeno i dragoceno , za ovaj kritični trenutak kad veliki vođa stoji gologrud na braniku otečestva !....ama bolje i smišljenije od preletačevića !

Postovani prijatelju i saborce,Loncar. Ti si verovatno vec video,kroz moje napise,da sam ja veliki borac za istinu, pravdu.Dakle,ja ne hvalim
rezim,jer nikada nisamhvalio ni jedan.To nije moj manir,jer ne bavim se ni politikom,ni politikanstvom.Ali moram ti reci,da veoma ne cenim ljude,
koji zaslepljeni mrznjom i zlobom prema nekome,ili necemu,nece da vide i priznaju ocigledne zasluge i uspehe,koje je postigao neko,prema kome
mi recimo nismo naklonjeni.Notorna je cinjenica,da NIJEDAN gradonacelnik beograda,od vremena Dikatora Broza,i njegovih Dahija,nije za CELO
vreme,a to je 75 godina,ucinio za begrad toliko,koliko je ucinio G.Sinisa Mali,za SAMO TRI GODINE.Ne priznati nesto sto je ocigledno,pa to mogu
samo pokvareni i bezocni neljudi.Zahvaljujem na "komplimentu",ali ja NISAM BOT,vec posteni intelektualac,koji svakome odaje priznanje,koji
ucini da beograd postane ono sto zasluzuje -lepi evropski grad.Ja to ocekujem,sa puno prava,jer sam cetvrta generacija moje porodice,koja je
RODJENA u OVOM gradu beogradu.Mi pravi beogradjani,ne volimo mrzitelje,ovoga grada,vec objektivne postene ljude,koji cene,svacije zalaganje i
uspeh,da beogard KONACNO progleda,u svoj svojoj lepoti i sjaju.

Back