- Poruka
- 402
To je i Gambinova pozicija.Pre za Vućića nego za Aidu.
A moja je: babe su ukras sveta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je i Gambinova pozicija.Pre za Vućića nego za Aidu.
Da i to je dobra pozicija.To je i Gambinova pozicija.
A moja je: babe su ukras sveta!
Boga mi i Jugozapad Srbije ima ijekavski govor.Ijekavski se govori isključivo u Bosni CG i Hrvatskoj
Srpski jezik je vrlo bogat...ima i ijekavsko narječje....eto,ja govorim srpskim jezikom sa ijekavskim narječjem...U čemu je problem?Ali zato vi uzvračate ijekavskim pismom
Ne, to može da kaže neko ko ne živi u Srbiji. Akcenat samo vuče na ijekavicu inače govore ekavski najnormalnije, jedino baš pogranična mesta uz CG.Boga mi i Jugozapad Srbije ima ijekavski govor.
Proguglaj, ja jesam dugo živeo van Srbije ali odlično znam kako pričaju Ere, kako se priča u Polimlju, Prijepolju, na Pešteru.Ne, to može da kaže neko ko ne živi u Srbiji. Akcenat samo vuče na ijekavicu inače govore ekavski najnormalnije, jedino baš pogranična mesta uz CG.
Imam prjatelja iz Sevojna i znam kako oni pricaju. Blago tebi kad ti je Google jedini izvor a mozak na ispasu.Proguglaj, ja jesam dugo živeo van Srbije ali odlično znam kako pričaju Ere, kako se priča u Polimlju, Prijepolju, na Pešteru.
Inače, živeo sam toliko dugo van Srbije da mi je mesec dana predstavljao problem bilo koji natpis na ćirilici u gradu a vratio sam se pre onih nesretnih događaja devedesetih.
Ja ti navedoh a nije da nemam i ja poznanstva iz tog kraja...no nije bitno i nije samo google.Imam prjatelja iz Sevojna i znam kako oni pricaju. Blago tebi kad ti je Google jedini izvor a mozak na ispasu.
Jadna babuskera, a bas je pristojna i fina....al zamalo...Da.Mujgurska posla.Problem je u jadnoj drzavi Srbiji.Sto je ne uhapsi.
Sramota je da neko uopste mora da cuva mural.
Ne znam dali je narod u Srbiji svestan koliko je nisko pao.
Gluposti. Iz tog kraja niko ne priča ijekavicom, jedino ako nije dođoš. Naglasak vuče na istočnu Bosnu ali pričaju čistu ekavicu.Ako znaš da razlikuješ šta je naglasak, dijalekt, narečje.Nikad u životu čuo nisam nekog iz Čačka ili Užica da priča ijekavicom. Glupost veću u životu nisam čuo skoro.Ja ti navedoh a nije da nemam i ja poznanstva iz tog kraja...no nije bitno i nije samo google.
Koliko sam shvatio, ovo je reklama za Fantu.![]()
„Пре пет дана су мене и сниматеља Делимира који ради за РТЛ News Netherlands, два хулигана исполивали Фантом“, написала је она на свом Фејсбук налогу, додајући да је напад пропраћен увредама на њен рачун.