Поново нападнута Аида Ћоровић, други пут у последњих пет дана

Ne, to može da kaže neko ko ne živi u Srbiji. Akcenat samo vuče na ijekavicu inače govore ekavski najnormalnije, jedino baš pogranična mesta uz CG.
Proguglaj, ja jesam dugo živeo van Srbije ali odlično znam kako pričaju Ere, kako se priča u Polimlju, Prijepolju, na Pešteru.
Inače, živeo sam toliko dugo van Srbije da mi je mesec dana predstavljao problem bilo koji natpis na ćirilici u gradu a vratio sam se pre onih nesretnih događaja devedesetih.

Proguglaj, ja jesam dugo živeo van Srbije ali odlično znam kako pričaju Ere, kako se priča u Polimlju, Prijepolju, na Pešteru.
Inače, živeo sam toliko dugo van Srbije da mi je mesec dana predstavljao problem bilo koji natpis na ćirilici u gradu a vratio sam se pre onih nesretnih događaja devedesetih.
Imam prjatelja iz Sevojna i znam kako oni pricaju. Blago tebi kad ti je Google jedini izvor a mozak na ispasu.

Ja ti navedoh a nije da nemam i ja poznanstva iz tog kraja...no nije bitno i nije samo google.
Gluposti. Iz tog kraja niko ne priča ijekavicom, jedino ako nije dođoš. Naglasak vuče na istočnu Bosnu ali pričaju čistu ekavicu.Ako znaš da razlikuješ šta je naglasak, dijalekt, narečje.Nikad u životu čuo nisam nekog iz Čačka ili Užica da priča ijekavicom. Glupost veću u životu nisam čuo skoro.

1636482797-VEC_6430-750x500.jpg

„Пре пет дана су мене и сниматеља Делимира који ради за РТЛ News Netherlands, два хулигана исполивали Фантом“, написала је она на свом Фејсбук налогу, додајући да је напад пропраћен увредама на њен рачун.
Koliko sam shvatio, ovo je reklama za Fantu.
Samo da se uzme neki dinar...

Back