Поново напад у школи: Девојчица (2007.) ножем нанела посекотине наставници и дечаку

Kako ćeš time da zaustaviš psihopatu naoružanog vatrenim oružjem?
Kad manijak i psihic uzme uzi ili kalasnjikov pa na rafalu jedino sekirce ako ima pri ruci , pogotovo kad vucic razoruza 99% Srbije e tako cemo se braniti, jedino ako ce nam trebati posebna dozvola i za sekiru.

Monstrum sa pedigreom - i tata pucao na komšiju:

Pogledajte prilog 1336706
Uhvaćen monstrum br 2.
Nije monstrum.

I nemas odgovor da smo na krsti prepoznali momenat kada nam strane sluzbe ubijaju decu da bi nas razoruzali.

Evo prvi put smo ja i Vucic na istoj strani i nazivamo stvari pravim imenom, terorizam.
Ne slazem se nikad sa njim ali sada je u pravu, terorizam.

znamo sta radite, prepoznali smo.

Nije monstrum.

I nemas odgovor da smo na krsti prepoznali momenat kada nam strane sluzbe ubijaju decu da bi nas razoruzali.

Evo prvi put smo ja i Vucic na istoj strani i nazivamo stvari pravim imenom, terorizam.
Ne slazem se nikad sa njim ali sada je u pravu, terorizam.

znamo sta radite, prepoznali smo.
Gresis u jednoj stvari kad vucic kaze terorizam on misli na terorizam koji navodno terorise njegovu vlast, briga njega za gradjane.

Gresis u jednoj stvari kad vucic kaze terorizam on misli na terorizam koji navodno terorise njegovu vlast, briga njega za gradjane.
A ja mislio da ce mozda da okrene stranu i mozda krene sa narodom na saj bia db

Jer se stalno nadam da je cetvorostruki spijun i da ce se konvertovati i stati uz narod kad dodje trenutak

Naivan sam

Back