ponovo ista

Kad smo već kod alhemičara...

Ako ostavi jednu devojku, MOŽDA će i drugu.
Ako ostavi i drugu, SIGURNO će i treću.

Kad mi je jedan pra-bivši rekao kako je ostavio svoju devojku, meni je proletelo kroz glavu: "Kakav skot, nema šanse da je odrastao za tako kratko vreme. Sigurno će ostaviti i mene". Ajd što me je ostavio, nego što se smuvao sa mojom drugaricom i cimao me čitavu godinu posle. Bolesnik.

Ti što olako varaju i ostavljaju... uvek se zapitam da li treba da budem sa njima. (vec se dvaput zez.)

Ali promašena tema ljuuuuuuudi, zanima me da čujem kakva su iskustva i mišljenja u vezi vraćanja starim ljubavima.

Kakve veze budu posle, koliko ste bili razdvojeni, ko je pokrenuo inicijativu da ponovo budete zajedno - onaj ko je ostavio ili onaj ko je bio ostavljen, ili ste jednostavno razgovarali (svaka čast vama koji ste se poženili/poudavali), ja to cenim, smatram odraslim i hrabrim! Ali ne dele svi moje mišljenje i u tome jeste poenta foruma. Da svako kaže šta misli!

Zato što svaki idiot koga je sramota da prizna da je gotovo smatra da i dalje jesu jedno za drugo. Zato što ne treba zakoračiti preko ivice da bi znao da ćeš pasti. Zato što ima toliko situacija kada je dvema osobama potrebna podrška i poverenje, da daju i pružaju, a kada je taj odnos jednom već narušen postojaće sumnja i strah, i mnogo lakše će neko ponovo da uvrti kako ga taj odnos "ograničava" i kako mu je potrebna "sloboda". Slažem se da taj raskid može biti i nesporazum i detinjarija, ali neka je za nauk ubuduće, da se sazre i da ne dođe do nesporazuma sa nekim novim. I kada priznaš i prihvatiš svoje greške ne bi trebalo da se vraćaš ljudima o koje si se ogrešio, osim ako se ne zoveš Erl.

A da l' je bilo "idiotski "zaljubiti se na prvom mestu (da l postoji ovaj poslednje napisani izraz i u srpskom- nema šanse da se setim,nebitno) ....:confused:

Ne, nije bilo idiotski zaljubiti se, čak ni kada ljubavi dođe kraj. Nije idiotski ni obnoviti nešto što je doživelo krah (mada sam iz nekog svog viđenja i iskustva protiv toga). Napravio sam paralelu sa nekim drugim pričama.

Nikad nemoj da se vraćaš
kad već jednom u svet krećeš.
Nemoj da mi nešto petljaš.
Nemoj da mi hoćeš-nećeš.
I ja bežim bez povratka.
Nikad neću unatrag.
Šta ti znači staro sunce,
stare staze,
stari prag?

..............
..............

Ne znam šta me tamo čeka
u maglama izdaleka,
al' ako se i pozlatim,
il' sve teško, gorko platim
ja ću uvek samo napred.

Nikad neću da se vratim

I pre raskida sam znao da ce mi nedostajati..navike su cudo..ali opet bih isto uradio i nikad se nisam vracao starim ljubavima..sve bi se svodilo na razvlacenje do sledece prilike..dobra sam dusa i ne zelim nikog 2 puta povrediti:lol:

Back