ponovo hag

argument albanske strane nije samo krsenje ljudskih i etnickih prava za vrijeme slobe nego u kontinuitetu od drzave Srbije....za njihovu argumentaciju Slobo je tocka na i

Kaze lepo poslovica

"Rani kuce, ce te ujede"

Sto se i ispostavilo...

Zemlja srbija i srbi sto na Kosovu, sto u Srbiji, prihvatali silne emigrante iz Albanije i dali im sve sto je moguce da daju, ali oni, pored ponudjenog prsta uzeli celu saku...

Pa sad, vreme ce doci da se i ti dugovi naplate, jer ako mislostinju stavis na racun onda je to DUG, koji ce morati da se plati..

Tacka.:rtfm:

Postoji mnogo ZASTO draga moja Slavonijo....

Neki se pitaju ZASTO SUP i vojna policvija nisu odmah pohapsili sve pre pocetka rata u Yugi nakon sto je na TV objavljeno kako je Spegelj uvozio oruzje iz Madjarske....

Drugi se pitaju ZASTO Srbija nije na pocetku rata bombardovala Zagreb i time bi rat bio okoncan jos pre pocetka...

Treci pitaju ZASTO Srbi nisu usli ni u Osjek ni u Dubrovnik kada je gradonacelnik Osjeka proglasio Osjek za otvoren grad, a u Dubrovniku je otpor branilaca bio potpuno slomljen.

Srpski nacionalisti se pitaju ZASTO je vracen Vukovar Hrvatskoj kada je toliko zivota palo za njega...

A ja se danas pitam da li je to bio rat ili je bila necija ZAHEBANCIJA?

Eto tako, ima puno pitanja ZASTO na koje mi, mali smrtnici, ne znamo odgovor....:think:

Svi odgovori se nalaze u necijim arhivama, ali cijim i gde.....Ko zna?

znam da smo mogli da sjebemo celu jugu za desetak dana i da kroati,siptari kekeci i ostali budu mirni ko bubice a siptari ko ovcice ali Slobo(mamu mu *****)se zajebavao

Poslednja izmena:

Back