Поново графити мржње и позиви на линч

Da li sada u Srbiji možete slobodno kupiti u
knjižarama makar »Moju borbu« Adolfa Hitlera, ne govoreći o
ozbiljnijoj literaturi? O kakvoj se onda slobodi reči može govoriti? Ako su
u knjizi Hitlera opisani bunilo i glupost, onda zašto se Jevreji toga boje?
Glupost nije strašna. Sama ta činjenica tera na sumnju da je u knjizi
Hitlera ipak opisano nešto istinsko i ozbiljno. A knjiga Hitlera – to je
samo jedna od knjiga i uopšte nije najjača.

bex:
ne znam gde si ziveo pre 2001.,ako nisi ziveo negde preko onda te covece ne kapiram uopste
Sve vreme sam tu,bio i na ulazu u skupstinu 5 oktobra(sad mi je zbog toga iskreno zao),ali sam u medjuvremenu pratio celo sudjenje Milosevicu i dobio dooobru sliku sta nam se to desavalo 90ih i to bez da mi to govori Karla,Ceda ili bilo ko drugi....Da je ta slika bliza istini od ove sto je ovakvi predstavljaju samo mi potvrdjuju ovih 7 godina POSLE Slobe i Radikala..

nesha taxista:
Kaplar je uznapredovao do po život opasnih razmera, a za Banjicu naravno znam, ali kakve to sad ima veze?

Svaki vladar je teoretski, ali često i praktički opasan po nečiji život, sve ostalo su nijanse, rek'o bi Đole!

Čitam da neki radikale porede sa fašistima pa sam pomislio da su opet otvorili pogon Banjice!?:):)

jeremijabg:
Sve vreme sam tu,bio i na ulazu u skupstinu 5 oktobra(sad mi je zbog toga iskreno zao),ali sam u medjuvremenu pratio celo sudjenje Milosevicu i dobio dooobru sliku sta nam se to desavalo 90ih i to bez da mi to govori Karla,Ceda ili bilo ko drugi....Da je ta slika bliza istini od ove sto je ovakvi predstavljaju samo mi potvrdjuju ovih 7 godina POSLE Slobe i Radikala..

I od kada počinje historija Balkana prema tome Sudu!?
Hoću reći, suđenje Slobi je bilo samo bezvezno bavljenje posledicama...ništa važno, grupa advokata digla brdo love i život ide dalje!

Šta prosečan građanin na Balkanu ima od tih lakrdija!?:):) Ma kenyam se ja na njihove fore!

nesha taxista:
...bili ubijani, mučeni, odvođeni u logore, na prisilan rad, zaboravio si izgleda.

Mnogi jer su pomagali ili učestvovali u rušenju poretka, mnogi za odmazdu itd.

Prisilni rad? Moj ćale je TRI godine guslao Tiletovu vojsku, zatim, malo po malo, nekakve radne akcije gradnje pruge, kopanja kanala itd...NIJANSE, kažem ti:)

"Pravda "joj majko mila sta sve necemo videti ovde najtuznije je sto se taj toalet papir finansira nasim parama tj. parama gradjana Novog Sada a glavni fiinansijer je direktor ZIGa Igor Mirovic kome je bilo malo sto je za dve godine direktorovanja kupio najnoviciji mercedes C klase i nekoliko lokala i stanova vec je sada poceo da usmerava kradene pare u taj blasfemicni pamflet koji je zajebao i Press sto je inace bilo jako tesko .Pored Isidore Bjelice i ostalih vampira zanimljivo je da za "pravdu " pise i Igor Mirovic himself sto je prilico cudno jer svako ko je imao priliku da ga slusa je mogao da se uveri u njegove intelektalne domete a postao eto covek i kolumnista.

Back