Ponovo Disney na RTS-u

DAJTE LJUDI OTVORITE OCI SIROM I POGLEDAJTE :shock: :shock: :shock:

,,Nisu trazili ni dolara,cak su nam dali i 7 dugometraznih crtana plus da bi pustali divnoj deci za praznike,,

Mamu li vam jbenuu,vi shugavi amerikanci,svi poshrkali da bog da! :evil: :evil: :evil:

A sta je onda bilo 1998 kada ste poceli da nas mucite pa ne samo da ste uveli sankcije da nesmemo nista da uvozimo,i ne sto ste nam razneli bombama ono hrane sto smo imali,pa da sva deca pocrkabju!!!!!!!NEGO STE I CRTACE ZABRANILI ONO STO JE SRPSKOJ DECI TADA NAJVISE BILO POTREBNO,iako smo bili platili
FI ,,FINIIII,, ,,LJUDIII,, iz diznija!!!!!!
A sada u duphe oce da se uvlace,misle da je dovoljno za sve sto su nam priredili!

STVARno SUPER JEDVA CEKAM MIKIJA U SUBOTU,A U NEDELJU NOZ U DUPHE????

Brakolomac:
Krivica je uvek na jednoj strani, el tako, Poaro? :)
Baš su zlotvori ti Amerikanci! Pocrkali svi do jednog, dabogda, što ti kažeš, kad se usudiše da udare na Nebeski narod... :D
niko ne kaze da smo mi srbi ,,nebeski narod,,, daleko od toga!
i niko ne kaze da su samo amerikanci krivi,krivi smo i mi,tada je bila citava uzbuna narucito kod nas u vreme Milosevica,
takodje ja pod time pochrkali SVI mislim na one koji se prepoznaju u tiranima
koji su nas bombardovali,i na produkciju dizni koja je zabranila crtace kao da bi kaznila srbiju???????
Sta su deca od 4 godine mogli da urade????????????

Nisu zabranili nego Politika koja je imala pravo na to nije vise placala pa samim tim nije bilo ni Diznija.Recimo u politikinom zabavniku takodje vise nisu mogli da se citaju Diznijevi stripovi a ni mikijevog zabavnika vise nije bilo.Pa nema nista za Dz.

ja mislim da je torrente u pravu, ali i to se moze proveriti...
sto se tice tog pustanja crtanih blokova na rts-u, mislim da je to pravi potez, jer sve je bolje od onih japanskih gluposti, a o kvalitetu diznijevih crtaca mislim da ne treba diskutovati...tu smo svi slozni :lol:

p0z svima koliko vas ima
disney rules 8-)

Donja Obala ZzK!!!

:heart:d:heart:s:heart:n:heart:e:heart:y:heart::heart:

volim sve crtace mada mi je herkules omiljeni.
hercules.gif

meg18.jpg.

peg.gif

Back