Ponovljeni izbori

Koga za moda

• Elektra,shushu,Tinar- ''stara garda''

glasova: 0 0,0%
  • Nixxx,nancy90,Nency,Че Гевара,sin Stefan- ''novija garda''

• Kreptoman i Krepto Snit3la

• WoC,Carol,Sibil Vejn

• Reckless

• neko jedanaesti (navesti ko)

• Ukupno glasova
    7
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoce li nadlezni uopste uvaziti ove izbore sirokih narodnih masa ?

Ja sam siguran da nece. Znam iz licnog iskustva.

@tema, prije sam naveo Nadrealistu kao nekog ko bi bio dobar mod, mada Over je u pravu, cisto sumnjam da bi njega to interesovalo. Bez obzira na to, kad ste ga ovaj put kandidovali, glasacu ga.

Ja sam jasno i glasno rekao da ne zelim da budem mod, a opet su me kandidovali, a da imam takve ambicije, ne bi me stavili kao kandidata :dash:

Poslednja izmena:
Navešću zašto sam glasao za poslednje,krenuvši filozofiju od pretposlednje opcije:
Neko jedanaesti-jedino ko mi pada na pamet smo ja i Flower.Kontam da bi me zbog moje nezainteresovanosti zamenio Krepto al' ko što reče Over,on bi j*b'o kevu svima koji mu skaču po živcima.
Reckless-sam se izjasnio da je nezainteresovan za vlast podforuma.
Nadrealista-s**ator,golem!Al' ko što rekoste,nije čest ovde i boli ka k**ac za nas.
WoC,Carol,Sibil Vejn-Sibil bi bila blaga a ove dve su kopija Laševske.Ne želim Mimu nazad niti njene trule kopije.:thumbdown:
Kreptoman-već sam rek'o,j*b'o bi nam sve.
Overkill i craizy girl-slutim virtualne svađe zbog s**nja iz realnosti.Samim tim,neko od njih bi se istresao na dužnim i nedužnim forumašima.
IBM i Mrs Sick-Sick smara svojom depresijom Boga i narod,a IBM se nešto mnogo uspalio za vlast...Pitam se zbog čega?:think:
Nixxx,nancy90,Nency,Че Гевара,sin Stefan-Nikolu i Nevenu ne volim,ne slažemo se nešto...Deluju mi kao da imaju svoju,nama neshvatljivu filozofiju(posebno Nixxx).Če i Stefan su za pohvalu.:super:
Elektra,shushu,Tinar-najbolje sastavljena ekipa.Nem' prigovora.:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back