ponos

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
svako od nas ima razlicite zelje, ambicije, planove u zivotu..
kad se okrenete iza sebe, sta je ono sto ste u zivotu uradili najbolje, sto vas je najvise ispunilo?
ono na sta se najvise ponosite..

gledam registratore sa bilansima stanja na ploci, gledam medalje u peharu na stolu, gledam fotografije mog pileta koje su mi zakacene na stubu ispred mog radnog stola, mbm ne gledam..ajde, gledam i njega malo i najiskrenije najponosnija sam na ono kakav sam posao uradila kao majka..
na svoje dete i to u sta se razvila kifla od 3,5kg mesa

kad se okrenete iza sebe, sta je ono sto ste u zivotu uradili najbolje, sto vas je najvise ispunilo?

gledam registratore sa bilansima stanja na ploci, gledam medalje u peharu na stolu, gledam fotografije mog pileta koje su mi zakacene na stubu ispred mog radnog stola, mbm ne gledam..ajde, gledam i njega malo i najiskrenije najponosnija sam na ono kakav sam posao uradila kao majka..

Cekaj da razmislim. :think: Trebace mi verovatno par dana da se setim...ma mora da ima nesto sto sam nekada uradio na sta bih bio ponosan.

to što sam samostalan i što sam doprineo da moja porodica ima kuću, što sam završio fakultet bez ičije pomoći, bez privatnih časova i sl.

na moja tri andjela,na Arsenija,Nikolu i Ninuuu,na sebe,sto sam uklopila porodica,dom,posao,foklor i studijeee,dal sam dosla il sam poslaaa,dodje ponekad dotleee;)

Verovatno je svaki roditelj tako ponosan na svoju decu :D

nije bebo
ne zato sto je moje dete posebno
bilo je perioda kada ne bih napisla da sam na to najponosnija i kad su me ponosnijom cinile neke druge stvari
svaki roditelj je srecan sto ima dete, ako je to bila njegova zelja, ali ne mora da se na to i ponosi

nije bebo
ne zato sto je moje dete posebno
bilo je perioda kada ne bih napisla da sam na to najponosnija i kad su me ponosnijom cinile neke druge stvari
svaki roditelj je srecan sto ima dete, ako je to bila njegova zelja, ali ne mora da se na to i ponosi

Ja tako zakljucila iz razgovora sa ljudima razlicitih godina kad o svojoj deci pricaju, mozda je to i pokusaj njihovog ulepsavanja realnosti al niko mi jos nije rekao da nije ponosan na svoju decu : )

Ja tako zakljucila iz razgovora sa ljudima razlicitih godina kad o svojoj deci pricaju, mozda je to i pokusaj njihovog ulepsavanja realnosti al niko mi jos nije rekao da nije ponosan na svoju decu : )

sta mislis, da li je majka onog nesrecnika koji je izmasakrirao svoju devojku do neprepoznavanja pre nego sto je ubio u novom sadu, ponosna na njega?

sta mislis, da li je majka onog nesrecnika koji je izmasakrirao svoju devojku do neprepoznavanja pre nego sto je ubio u novom sadu, ponosna na njega?

Nju ne poznajem i ne bih bas sad isla u takve krajnosti, pricam o ljudima sa kojima ja imam kontakta i to su sasvim prosecni ljudi, u gotovo svakom pogledu :D
Verovatno si u pravu, nisu ni oni u svakom trenutku najponosniji na svoje naslednike

Najponosniji sam bio kada mi kule u pesku nisu padale, i kada sam platio jedan ogroman blef jednom pijanom Rusu.

- - - - - - - - - -

E da, najponosniji sam na to sto sam naucio pravila bejzbola.

Imas zasto i biti ponosna cerka ti je dobra

Poslednja izmena od moderatora:

pogledaj ponekad i na sise, nemo da si skromna :)

najponosnija sam na svoju cerku :heart:
zatim na svoju porodicu uzu i siru, kako smo slozni i normalni u ova teska vremena
zatim na to sto sam sa sve muzem i bebom studirala i zavrsila prva u generaciji studije
jako sam ponosna i na to sto sam se mlada udala, stigla sve da uradim do svoje 35-te godine i sto sam svojoj cerki vise od majke, prava pravcata drugarica i najbolji prijatelj i savetnik
ponosna sam i sto sam mnogo toga prozivela sa svojih godina koliko imam, a nije mnogo, i sto sam za malo godina stekla mnogo zivotne mudrosti i stalozenosti, naucila da na stvari gledam odmereno i sa jednom zreloscu koja mi je do skora nedostajala
mnogo sam ponosna i na svoja dva psa, koja su najdivnija bica na ovom svetu

najponosnija sam na svoju cerku :heart:
zatim na svoju porodicu uzu i siru, kako smo slozni i normalni u ova teska vremena
zatim na to sto sam sa sve muzem i bebom studirala i zavrsila prva u generaciji studije
jako sam ponosna i na to sto sam se mlada udala, stigla sve da uradim do svoje 35-te godine i sto sam svojoj cerki vise od majke, prava pravcata drugarica i najbolji prijatelj i savetnik
ponosna sam i sto sam mnogo toga prozivela sa svojih godina koliko imam, a nije mnogo, i sto sam za malo godina stekla mnogo zivotne mudrosti i stalozenosti, naucila da na stvari gledam odmereno i sa jednom zreloscu koja mi je do skora nedostajala
mnogo sam ponosna i na svoja dva psa, koja su najdivnija bica na ovom svetu

pa ebi ga, trudili smo se

Back