Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 97.500
Крга се није кандидовао за предсједника Србије. и зајеби ту мантру "како овај, како онај" да се држимо предсједничког кандидата.
Имаш то већ дуже времена обичај и изврћеш ријечи форумаша. То нити сам написао нити се може такав закључак извести.
И нисам стриктно поменуо злочиначку акцију "Олују", већ сам у посту нагласио период 1991-95.
Напротив, у посту сам написао да су Срби других професија могли на разне начине помоћи борбу Срба пречана, а и нису војници, могли су и кроз друге видове и ангажмане бити кориснији.
Понош је војник, обучаван да кроз борбу помогне свом роду када буде угрожен, ту је као војник (тада вјерујем у чину капетана - капетана I класе) требао и морао бити уз свој народ. Па и ту сам се чак у посту оградио да евентуално постоје оправдани разлози
да је тих година умјесто уз свој народ у Крајини био у Београду, но то је реално мало вјероватно.
О кеј, неки нису хтјели у рат, неки су и официри напрасно постали гадљиви на оружје, неки су мојим саборцима из ВРС поспрдно поручивали да су само будале ратовали (док не добију по лабрњи наравно), све о кеј, али онда се повуци у своју јазбину и немој се кандидовати за предсједника Србије.
Овдје нема мјеста мантри "било ко" , "свако", у питању је кандидат за предсједника Србије, који је као војник рођен у Книну у том најтежем времену за српски народ у Хрватској и Републици Српској Крајини, "ескивирао" да брани родну груду, као такав је (по мени и ако нису разлози баш оправдани које сам навео) недостојан бити предсједничким кандидатом.
Свако ко се бави политиком (polity, politics, policy) кроз политикологију, полиичку теорију и праксу, мора знати препознати ко су неком били биолошки и идеолошки родитељи.
Понош је изврсно и васпитано дете титоизма и западног комунизма. Ако се он тако припремао од малена, онда то тако треба рећи, а грађани ако су титоисти, нека га бирају.
Zašto misliš da je 'ekstremni' drugosrbijanac? Šta je to ekstremno u njegovom mišljenju?
горе сам описао. Он је створено дете структуре - западног комунизма (СФРЈ)