mario80 Stara legenda Banovan Poruka 81.479 11.04.2007. u 02:41 - Ponos iza ili ispred svega? #26 Ma zivot bih dao za ljubav! Sta imamo u zivotu sem toga m?
trofazna Aktivan član Poruka 1.332 11.04.2007. u 08:37 - Ponos iza ili ispred svega? #27 dostojanstvo da, ponos takođe da...ali kad se zaljubiš tad gubiš glavu...zajebi onda i ponos i dostojasntvo...barem kdo mene je tako :mad:
dostojanstvo da, ponos takođe da...ali kad se zaljubiš tad gubiš glavu...zajebi onda i ponos i dostojasntvo...barem kdo mene je tako :mad:
J janchi Zainteresovan član Poruka 225 11.04.2007. u 21:32 - Ponos iza ili ispred svega? #28 trofazna: dostojanstvo da, ponos takođe da...ali kad se zaljubiš tad gubiš glavu...zajebi onda i ponos i dostojasntvo...barem kdo mene je tako :mad: Kliknite za proširenje... Potpisujem........ Ni ponosa, ni dostojanstva.........a, posle "Fta bi? Fta bi?"
trofazna: dostojanstvo da, ponos takođe da...ali kad se zaljubiš tad gubiš glavu...zajebi onda i ponos i dostojasntvo...barem kdo mene je tako :mad: Kliknite za proširenje... Potpisujem........ Ni ponosa, ni dostojanstva.........a, posle "Fta bi? Fta bi?"
kraljica sabe Obećava Poruka 76 12.04.2007. u 14:17 - Ponos iza ili ispred svega? #29 Ja kad volim ponos ne postoji.Ponizicu se najgore ako mislim da je vredno toga