Ponos, dosada ili nesto drugo ?! (Tinejdzeri)

''Nisam kriva sto sam kao vatra ziva''..o Boze..:dash:
.Svaka osoba zenskog pola je to stavila na status... ili ''Kada čujete da vas neko ogovara i mrzi, ne tugujte... Ništa strašno… To je samo posledica dosadnog života i velike ljubomore prema vama... '' i nesto u tom stilu, kao da su one glavna tema svih razgovora na svetu.............:dontunderstand: :roll:

Ne mogu više da čitam one bolidne statuse.
Još mi je tužnije kada se neko naljuti jer mu nisam lajkovala sliku i slično.
Ne znam šta im znači ono prepravljanje slika u Photoshop-u ...i sada svi liče na filmske dive, a uživo su - :eek:
Facebook je, u stavri, lečenje kompleksa . . . Svi prikazuju svoj život u onom svetlu koje im odgovara, a pritom se trude da budu što više u nekom full-u.
Ja sam svoj profil obrisala. :D Sada sam svoje probleme te vrste rešila. Više ne pripadam tom snobovskom društvu zaluđenika facebook-om.
Više volim da čujem vas, ovde, kako pametno zborite (jer vas ima pametnih ... hvala bogu), nego da me zamaraju facebook-ovci sa svojim snobovskim razmišljanjem.

Ne mogu više da čitam one bolidne statuse.
Još mi je tužnije kada se neko naljuti jer mu nisam lajkovala sliku i slično.
Ne znam šta im znači ono prepravljanje slika u Photoshop-u ...i sada svi liče na filmske dive, a uživo su - :eek:
Facebook je, u stavri, lečenje kompleksa . . . Svi prikazuju svoj život u onom svetlu koje im odgovara, a pritom se trude da budu što više u nekom full-u.
Ja sam svoj profil obrisala. :D Sada sam svoje probleme te vrste rešila. Više ne pripadam tom snobovskom društvu zaluđenika facebook-om.
Više volim da čujem vas, ovde, kako pametno zborite (jer vas ima pametnih ... hvala bogu), nego da me zamaraju facebook-ovci sa svojim snobovskim razmišljanjem.

o pa hvala! :hvala: Malo pre sam video komsinicu na fejsbuk slikama kako se ljubi sa nekom devojkom,pa potom uleti i lik pa krljanje u troje! :super: Ne brisem fejs i ako mi je to padalo na pamet.

Poslednja izmena:

Back