Ponos, dosada ili nesto drugo ?! (Tinejdzeri)

Poruka
17.135
Elem, nemam ja puno fb prijatelja, oko 300 medjutim, primetih u poslednje vreme da se rinejdzeri mnogo proseravaju po statusima na fb :neutral: Poceo sam da metjem "block" na statusima da ne vidim kada doticna postavi status, jer svaka moguci status u sebi ima licemerje, kurvicluk, uzvisenost ili sve navedeno . Kako objasnjavate ovo ? Ovde mozete da postavljate "naj naj" statuse pa da ih analiziramo i da zajednicki nadjemo poentu istih :roll:

Elem, nemam ja puno fb prijatelja, oko 300 medjutim, primetih u poslednje vreme da se rinejdzeri mnogo proseravaju po statusima na fb :neutral: Poceo sam da metjem "block" na statusima da ne vidim kada doticna postavi status, jer svaka moguci status u sebi ima licemerje, kurvicluk, uzvisenost ili sve navedeno . Kako objasnjavate ovo ? Ovde mozete da postavljate "naj naj" statuse pa da ih analiziramo i da zajednicki nadjemo poentu istih :roll:

:rotf::rotf:

Aaaaa, evo sad sam s fejsa... xDDDDDDDDDDD

znachi ogromna istina, samo chitam neku patetiku, bla bla, voli me
ne voli me... komentari su josh debilniji...
dobro bio si tu, tu i tu, bla bla,
brate realno j*be mi se gde si bio, shta si radio.... :/

Pr: Machkooooo mojaa, ljubavi, volim te, hvala za sve... (debilni kom...debilni kom)

naravno sutra u shkoli, to nmg dsa kazu jedna drugoj, ili tako neshto...
**** it...

Ma sve vrvi od nafuranih bicarki,maminih i tatinih cerkica,kvazi geto narastaja,nedodirljivih i unikatnih pojedinaca.Nego sad vise nije in ostavljanje imbecilnih statusa nego su epic failovi ona imena u zagradi,ne znas da li je smesno ili bi pre razbio monitor.

:hahaha: Da be :rotf: Par cura imaju cak i kao second name Levy zbog onog spanskog glumca :rotf::rotf:

Inace komentari su jos silniji :hahaha:

ja zapoceo razgovor s nekom klinkom ,kaze ona meni hoces odmah da ti kazem da nemas sanse ili da te zavlacim...wtf:lol: ocu da te gadjam lopatom

al to je skola kriva za 'vaku degeneraciju

aaaaaaahahahaha,umrla sam
nego zemunci su nenadje.biva mafija sto se toga tice
evo samo jedan primer sto-si-gluplji-to-si-vise-in fejsbuk trenda.

тако-ме-ложиш -делујеш-на-мене-ко-наркотик (Pacowe Ruzan Si Cao)

ja sam obrisao jdno 15 devojki sa neta zbo ljubavno pateticih statusa. jednu sam obrisao jer je debil. Zamisli ima nick Fallen Angel a u pozadini njena neka slika sa napucenim usnima i kao dodatim crtezom rogovi i potpis na slici u raju je lepo,a u paklu je ekipa. Vi da vidite kako to izgleda i kakva je to osoba ovako poludeli bi,a posle promeni nick u Tatina Princeza i tu sam odlepio i obrisao. I vidim je posle par dana u gradu i likusa poce da smara sto sam je obrisao i ja joj kazem da me nervira i ona mi je par dana posle slala zahteve dok me nije naterala da je napusim na pp!

Ja imam face jer su svi prestali koristiti msn pa da ostanem u kontaktu sa najblizima, btw imam 60-70 frendova (e to je malo) dok vecina ima 3-4k, a logujem se 1-3x nedeljno, uglavnom ako mi nesto treba.
Verovatno zele da se eksponiraju, da budu u centru paznje, da "ispadnu ludi". Traze slavu i uspon u drustvu preko fb postova.
@ steve Mozes samo da ih ignorises.
Meni je generalno fb
VELIKO
Gubljenje
Ostatka
Vremena
Na
Ostavljanju komentara i lajkovanju,
cak i krsta pomalo, al na krsti sam sad jer je raspust bas gotov i sve sam poradio.

Back