Ponizenje

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Nije li vama drugov forumashi ponizavajuce da zena bude moderator podforuma muskarci?
Pa dokle da ide ta defalusizacija.
Nije im dovoljno sto su preuzele I ozbiljnije forume svojim curecim pricama nego I ovde da dodaju uvredu povredi.

I cenis da ona ispunjava oba, drugo posebice?

E, ne znam, ne pratim ovaj forum uopšte. Izašla mi je tema sa naslovom "Poniženje" na naslovnu stranu foruma i postavio sam pitanje nakon tvrdnje da je poniženje da na forumu Muškarci moderator bude žena. Lični kvaliteti moderatorke nisu bili pominjani nego samo pol.

Nije li vama drugov forumashi ponizavajuce da zena bude moderator podforuma muskarci?
Nije im dovoljno sto su preuzele I ozbiljnije forume svojim curecim pricama nego I ovde da dodaju uvredu povredi.

Treba jos jedna moderatorka, glasam za Lexu :rumenko: iako imam nenadjebiv osjecaj da se ona ne bi nikada upustila u jednu takvu avanturu.

s obzirom na rast i kvalitet podforuma, forumašica je očito vrlo netransparentna.
dakle ili neka koja će da digne stvar, ili da probamo sa sopstvenim polom na toj funkciji (EU, Francuska, podržavamo).

pa to!
učinite nešto pobogu! a ne opet predlozi da se jedno zlo zameni drugim zlom samo zato što...ima veće sise? alo...
ovde ima samo jedna osoba koja može da uređuje ovaj podforum.
čudi me da ga se niko nije setio, ali ne verujem da bi on uopšte prihvatio tako nezahvalnu funkciju.
mada...možda i bi..da rastera kokoške s vremena na vreme:lol:

ko?ko?ko?ko?
ko je taj dasa?

izaberite mene! :rtfm:
razmišljam ko muško, ponašam se ko muško, zamalo da i izgledam tako..dobro ne bash, ali ajd:malav:..i biću nemilosrdna prema svim kokošijim, chickenshit i pederskim pojavnim oblicima na ovom podforumu:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back