poniženje...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
drage dame, šta je za Vas ponižavajuće što bi neka žena mogla da učini muškarcu...?
šta je to što svom dragom ne bi učinile nikad...?
tu ne računam prevaru i tako te stvari s drugim muškarcima, nego neki obični životni postupci...
koja vam je granica, šta je to gde kažete dobro je, dovoljno, ne smem preko ovoga...tu je granica...
hvala...

Poslednja izmena:
drage dame, šta je za Vas ponižavajuće što bi neka žena mogla da učini muškarcu...?
šta je to što svom dragom ne bi učinile nikad...?
tu ne računam prevaru i tako te stvari s drugim muškarcima, nego neki obični životni postupci...
koja vam je granica, šta je to gde kažete dobro je, dovoljno, ne smem preko ovoga...tu je granica...
hvala...

pa ne znam, nikad ne igram podmuklo i prljavo. a znam da dobijem napade ironije i sarkazma, uff. al to je on kriv:P ali inace sam prijateljski i pozitivno nastrojena, onako obicno, ljudski.

- - - - - - - - - -

ostalo je na njemu

omalovažavanje sam već pomenuo...al koji su to postupci...aj neki primer...

Nismo se razumeli - mislila sam da eto npr. sedimo u nekom drustvu a da on krene sa nekim neukusnim salama kroz koje degradira mene kao licnost ili moje postupke (smatram da su ovakve stvari za cetiri oka bez svedoka ako se nesto nekome od partnera ne svidja kod ovog drugog)...

najvise me porazava kad sam svedok gde zena zajedljivo komunicira sa svojim musdkarcem, pred drustvom. ili ulazi u neke jeftine rasprave sa njim ocekujuci podrsku publike, pa mu spusta itd. znaci, jad bozji. a ima gorih stvari.

prijo, znam da si tu celo vreme (svo)...što ne napišeš nešto i na ostalim temama, siguran sam da imaš šta da kaeš...:zag:

Uglavnom sm tu, da kazem otvorena Krsta ali ne citam i ne pisem sve vreme...pa onda i zaboravom sta sam citala :lol:
Ali ocupisacu, cim mi dodje inspiracija. Je l ima neka tema na koji bi narocito zeleo da dodam neko slovo? :)

Back