ПОНИЖАВАЊЕ ГЛАДНИХ ПЕНЗИОНЕРА Гурање због сендвича у Орашцу на Сретење (ВИДЕО)

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Изгладнели пензионери, које су довели као чланове СНС да дају подршку режиму у Орашцу на Дан државности, гурају се и пружају руке за сендвич као затвореници у логору за кору хлеба.
https://srbin.info/politika/ponizav...nje-zbog-sendvica-u-orascu-na-sretenje-video/
Moj komentar: ovo nije u redu

Ološ.

Kako gresite, to uopste nije ponizavanje tih penzionera...Nijedan od njih to ne vidi kao ponizavanje nego kao uvazavanje...jel uzeo sendvic, jel uzeo dva, dosta ...

Nikad ti nisu gladni , a nikad im nije dosta...
I nikad ne bi vladali...ne znaju ti oni to...
Oni su za kulturu i verujem da je tu neko mladji , da bi rekli , mali nemoj da si bezobrazan ispostuj starije..
Isti obozavaju da ti zveknu lakat u stomak kad se penju u bus...a ionako su ispred tebe, nego eto , radosti zivota...
U mom komsiluku su nesto poceli da zaziru od mene, plase se i paze sta rade...
Verovatno su videli par puta kako reagujem, kad krenu ljudi da ulaze u bus dok putnici nisu sisli...sve ja to izguram onako kao klip bukvalno obe strane pa nek kukaju...i nema vise ulaska pre nego sto sidju putnici na mojoj stanici...a ni na stanicama posle...
A da neko kaze, guzva je , sabijeni smo kod vrata pa ne mogu da se otvore vrata, ni toga vise nema...
Jos uvek ima napaljenih koji prete pistoljem kad ih neko razbije fizicki u tuci, ali se to zadrzi na recima...

Jednom sam video gazdaricu u toj guzvi , bivsa kuvarica, kako se gura i tera muza da se gura i on...dohvatila 6 necega, mislim pljeskavice da su bile, ali u istom trenutku..
I zbog toga na balkanu nista ne traje na duze, nego samo prvi talas, drugi talas...
Kad su bile one zamene, doneses neispravnih 3 staklenih sijalica i dobijes jednu led gratis , dolazili ljudi sa po 100 sijalica, da bi uzeli 30 led....otvaraju stadion kod kuce...

A ne koriste imalin za cipele, usput da kazem, manje od 1% stanovnistva danas u Srbiji koristi imalin....

Naucilo na dzaba.
Ne, nisu naucili, niti to tako ide...
Niste primetili kako se oblikuje ceo narod...
Oportunizam moze biti vaspitanje, to ne sporim, ono seljacko, ma uzmi , valjace za nesto...
Ili dete pokupi, jaoj kupila sam na akciji....inace ne bih kupila...zvuci poznato..

Ali pravi oportunizam , ono sto je zavladalo masovno Srbijom, a potrebno je da bi se oblikovale mase izuzetno je potrebno , se pravi i odrzava...
Znaci to mora pazljivo da se radi i stalno se radi na tome..
Iznenadne akcije, iznenadni piloni, vrlo je vazno iznenadni...
I svi , bas svi kazu, jaoj bas lep gest.....
Jedne sezone ko se prijavi od poljoprivrednika dobije besplatno junicu, druge sezone se cuje sadnice sljiva, trece sezone besplatnu obuku za kurs za decu koji kosta 10000e itd itd..
Ono sto je pozadina price je da je to namenjeno nekome a procuri jos na par njih i tu je kraj...
Ustvari tih nekoliko je pokrice za one koji su ustvari ciljani...
Bilo je mali milion takvih akcija od strane vlasti....
Znate kako izgleda angazovanje na najplacenijim povremenim poslovima tipa kontrolor ili instruktor pri popisu, ucesnik istrazivanja, itd itd...otvori se prijava u nedelju u 15h, a zatvori se u nedelju u 15.02....to je 2 min i onda se napravi spisak kao ovi su se prijavili tad, a ustvari sibne se spisak moj i tvoj a doda se par padobranaca i eto...

Video net igre treniraju sve igrace da budu oportunisti...
Tako funkcionise sistem da postaju zavisnici jer oportunista postaje redovan igrac, ulozio je vreme, a oportuna prilika je mnogo korisna ili brz napredak..

A oportunizam je tako znacajan kad vladas nad nekim drustvom i ne samo u smislu vlasti nego i unistavanju morala...A kad unistis to, onda mozes da radis prilicno sta hoces, laka su objasnjenja...

A da ne izgleda uvek da je los, tj da je to mlaka voda koju zaba prihvata kao dobro pa se skuva , moze se naci milion primera...
Sastavni deo je to pravljenje zavisnosti i redovnosti , to se koristi u trgovini..
Ali u svemu ostalom se koristi stetnost oportunizma...
A za trgovinu primer trgovac koji dobro podesi redovnost snizene akcije dobijace utrenirane kupce. To znaci da ne mozes imati akciju sokova ove nedelje pa sledece nedelje pa one trece nedelje....tacno moras da gledas potrosnju koja se poveca ali ne toliko drasticno...znaci ako vec napravis akciju ove nedelje za jednu a sledece za drugu vrstu, onda pauza pa opet posle vremena odmaranja opet ciklus...
Za svaku robu i pakovanje postoji optimalan ciklus....npr za toalet papir porodicno pakovanje ciklus je 3 nedelje...toliko treba prosecnom domacinstvu da potrosi to pakovanje...

Prednosti koriscenja oportunizma u ekonomiji trzista su ocigledne,
Stvaranje dresiranog kupca, navikavanje na kupovinu, porast potrosnje kupaca za tu robu, stvaranje stalnog kupca...
Totalno opravdavaju trosak promocije i akcije...

Na zalost , stetne stvari su daleko brojnije ali su teze za objasnjavanje...

Kako gresite, to uopste nije ponizavanje tih penzionera...Nijedan od njih to ne vidi kao ponizavanje nego kao uvazavanje...jel uzeo sendvic, jel uzeo dva, dosta ...

Nikad ti nisu gladni , a nikad im nije dosta...
I nikad ne bi vladali...ne znaju ti oni to...
Oni su za kulturu i verujem da je tu neko mladji , da bi rekli , mali nemoj da si bezobrazan ispostuj starije..
Isti obozavaju da ti zveknu lakat u stomak kad se penju u bus...a ionako su ispred tebe, nego eto , radosti zivota...
U mom komsiluku su nesto poceli da zaziru od mene, plase se i paze sta rade...
Verovatno su videli par puta kako reagujem, kad krenu ljudi da ulaze u bus dok putnici nisu sisli...sve ja to izguram onako kao klip bukvalno obe strane pa nek kukaju...i nema vise ulaska pre nego sto sidju putnici na mojoj stanici...a ni na stanicama posle...
A da neko kaze, guzva je , sabijeni smo kod vrata pa ne mogu da se otvore vrata, ni toga vise nema...
Jos uvek ima napaljenih koji prete pistoljem kad ih neko razbije fizicki u tuci, ali se to zadrzi na recima...

Jednom sam video gazdaricu u toj guzvi , bivsa kuvarica, kako se gura i tera muza da se gura i on...dohvatila 6 necega, mislim pljeskavice da su bile, ali u istom trenutku..
I zbog toga na balkanu nista ne traje na duze, nego samo prvi talas, drugi talas...
Kad su bile one zamene, doneses neispravnih 3 staklenih sijalica i dobijes jednu led gratis , dolazili ljudi sa po 100 sijalica, da bi uzeli 30 led....otvaraju stadion kod kuce...

A ne koriste imalin za cipele, usput da kazem, manje od 1% stanovnistva danas u Srbiji koristi imalin....
sta ce gedzi imalin za opanci gumenjaci. Protrlja levo desno po travu i balega otpadne.

sta ce gedzi imalin za opanci gumenjaci. Protrlja levo desno po travu i balega otpadne.
Da ali pricam o Srbiji koja vise ne nosi opanke, ja volim da nosim opanke na selu bas zbog tog protrljaj i otresi blato jednostavnog mehanizma...
Ali svi koje znam me gledaju kao najveceg seljaka , gnusanje bukvalno , a ja njih kao snobove i pozere, jer oni nikako bez patika, pocepanih, starih ali nikako bez patika....Ja vise volim nepocepan opanak nego pocepanu patiku...
Ali da vratim na to , navika koju si opisao jeste uzrok...
Cak i kad kupuju cipele od 80e...dok je moj target negde oko 60e, jeftinije ako nadjem a da je dobro, a obicno bez akcije i prilike, sve sto je jeftinije kod mene ne prolazi kriterijum kvaliteta....Kineske cipele su teski no no....ni cizme ni cipele...proci ce jos dugo vremena dok Kinezi budu blizu italijana....

Back