shatun Zainteresovan član Banovan Poruka 168 20.09.2012. u 08:25 - ponistenje reputacije moci . #1 imao sam reputaciju moci 22 i onda su me banirali na 2 dana tako da sam sada na 0 bodova . kako je to moguce i dali ce mi vratiti reputaciju moci ?
imao sam reputaciju moci 22 i onda su me banirali na 2 dana tako da sam sada na 0 bodova . kako je to moguce i dali ce mi vratiti reputaciju moci ?
Wrong Turn Domaćin Banovan Poruka 4.812 20.09.2012. u 09:57 - ponistenje reputacije moci . #2 shatun: imao sam reputaciju moci 22 i onda su me banirali na 2 dana tako da sam sada na 0 bodova . kako je to moguce i dali ce mi vratiti reputaciju moci ? Kliknite za proširenje... Svima su nam poništene reputacije, piše ti iznad svakog podforuma... Inače od reputacije se dobijaju pare ako niste znali.. Upvote 0 Downvote
shatun: imao sam reputaciju moci 22 i onda su me banirali na 2 dana tako da sam sada na 0 bodova . kako je to moguce i dali ce mi vratiti reputaciju moci ? Kliknite za proširenje... Svima su nam poništene reputacije, piše ti iznad svakog podforuma... Inače od reputacije se dobijaju pare ako niste znali..