ponekad mi se chini da jedva chekam da lipshem

chitaj kultne stvari poslednji pozdrav za margott

ma ja bi isto da umrem ponekad evo ovih dana da umrem i da me nema i da zeznem ove sto ce me unishtiti. da se sakrijem na sigurno. ali ne bih se ubila ipak ne smem
sto to vama pisem i vi cete me unistiti..ili cete raditi protiv njih a za mene.sto mi opet ne odgovara...
volela bih da se probudim i oko mene beli carsafi i sve ovo sto je sad sto me "muci" da nestane.
da li moram bas uvek kad tata prodje da sklanjam explorer. moyda je u tome qvaka. kako sam ja uspevala uopste da sastavim vise sati sa ljudima, nekad su mi u kucu dolayili, davno doduse, ali jesu.
ebiga izvini sto ti prljam temu ali kao olaksavajuca okolnost moze biti nisam spavala. ako je ovo treci dan, u yadnja tri dana spavala sam ukupno mozda 5 sati. i nije mi tako lose. nocas 1, sinoc 2 plus popodne 2-3
eto ziveli

Ne valja kad coek nema muda...
S druge strane, ne valja ni kad se ubije...
Mrzi me da ti objasnjavam, citaj egzistencijalnu filozofiju... a ako ne shvatis, barem ce ti cilj u zivotu biti da nadjes onog ko ti je rekao da citas ta nerazumljiva njesra (tj. mene) i da ga lincujes zajedno sa jos 2-3 jadnika koja si i ti sam navukao na citanje istog kako ne bi bio sam u svojoj bedi (ili gluposti), a i kako bi vas bilo vise pa tako izaslo iz pojma ubistva i uslo u pojam linca ono sto cete izvrsiti na meni...

A da... Kami rulz..

HeBePoBaTaH_:
Ne moram da te poznajem, jer se ti upravo obraćaš ljudima koji te ne poznaju.
To je tvoj koncept.
To što si "studirao" je poptuno nebitno, jer verovatno nemaš više od 21 ili 22 godine.
Ako je tako, sve što sam rekao je tačno.

U pravu si za godishte, i to je to. Moja replika sa studijama je bila upucena nekom drugom i nema nikakve veza sa temom ili sa mnom.
Iako je ovo javni forum (makar) ja ne sudim ljudima na osnovu dve ili tri izjave. Mada je i to irelevanto jer nisi ni to shvatio. Moj "bes" je jasan i artikulisan, usmeren. Imao sam, dodushe, period zivota kada sam mogao biti podveden pod tvojom generalizacijom.
Sem toga da greshish, nemam shta vishe da ti kazem.
Delujesh tvrdoglavo, a ja nemam zivaca,
pa cu ovo ostaviti na tome.

e sad mi nije zanimljivo kad mi odgovarate i lepo pisete : ))
kao sad sam dama eliminisala sam sex divljanje i sve je ok.
ee ali onda je dosadno ;)
egz filozofiju je l to kjerkegor taj je mrachan valjda malo 8)
ma sta ta filozofija je samo teorija...sta cu tu da vidim?
:) e ne volim pohjvale zbunim se i zeznem : )

Bullet2.jpg

Back