Ponavljanje istih snova

Ma nije nego jedno je kad je nesto poznato iz zivota u snu,ali kako da se ponavlja nesto sta ne postoji to mi nije jasno ,kako nije druga kuca nego nikad video a vrti se oko nje
Možda će se pojaviti kućice u rl u budućnosti :), ko to zna? Postoje proročki snovi, imala sam ih i ja doduše bez ponavljanja.

Imala sam jednom i ponavljajuće snove koji mi nisu bili nimalo prijatni. Kad sam provjerila sanovnik, simbolika sna u mom slučaju jeste ukazivala na to što me na javi muči i kad sam to riješila, prestali su i snovi.
Sad ako nemaš nekih problema, možda kod tebe predstavljaju neku preokupaciju sa nečim, neke težnje. Obično takvi snovi "traže" neko preispitivanje, tvoje djelovanje i kad se pokreneš ili rasteretiš-oni prestaju. Sigurno da postoji nešto smisleno na šta ti ukazuje tvoja podsvjest, samo da dokučiš šta.

Možda će se pojaviti kućice u rl u budućnosti :), ko to zna? Postoje proročki snovi, imala sam ih i ja doduše bez ponavljanja.

Imala sam jednom i ponavljajuće snove koji mi nisu bili nimalo prijatni. Kad sam provjerila sanovnik, simbolika sna u mom slučaju jeste ukazivala na to što me na javi muči i kad sam to riješila, prestali su i snovi.
Sad ako nemaš nekih problema, možda kod tebe predstavljaju neku preokupaciju sa nečim, neke težnje. Obično takvi snovi "traže" neko preispitivanje, tvoje djelovanje i kad se pokreneš ili rasteretiš-oni prestaju. Sigurno da postoji nešto smisleno na šta ti ukazuje tvoja podsvjest, samo da dokučiš šta.
Ma nista nema nikakvih nedoumica, nikakva tenzija dal cu prodati ovo i otici na selo i ovde je sve ok,kako isti san ista kuca kao serija neka snovi

Ma nista nema nikakvih nedoumica, nikakva tenzija dal cu prodati ovo i otici na selo i ovde je sve ok,kako isti san ista kuca kao serija neka snovi
Pa možda će u budućnosti da ti se ukaže ta neka kuća na javi. A možda i nije do same kuće, već predmeti koje stalno iste sanjaš u njoj da nose neku simboliku. Pominjao si i neki ključ, ja bi pogledala i to šta bi moglo da znači.

Kakav kontakt, sta se desilo na javi? :think:
Na javi sam srela takvog istog psa 20ak godina kasnije, ali nije potrčao da me iskasapi.
Tačnije, izgledao je totalno pitomo i kao da bi se sa mnom igrao. Pitam šetače okolo za njega, ali kao da ga niko nije video.
Nagađaju da to nije pas od ovog ili onog, a izgleda da je od nekog momka koji se oženio i otišao iz grada, dakle-sam samcat pas.

Znaci smesno je koliko je realno sta sanjam puno puta i opet nocas,da imam jos dve kuce na nekim lokacijama,da ih se setim povremeno zasto tamo ne idem i sta cu s njima,trazim kljuc i krecem ladno,nema sanse da se isti detalji oko unutrasnjosti ponove toliko puta samo u snu da a nije u nekom zivotu prozivljeno,sta kazete jel ima logike?
Мислим да те нешто оптерећује.

1. u mladosti sam stalno sanjao san kako propadam na ledja kroz crnu crvotocinu ili u bezdan (vremenom je taj san prestao, nisam ga sanjao od tad)

2. Sada stalno sanjam staru kucu, koje je moja, ali nije neka od kuca u kojoj sam zivio. Idem prema podrumu i ulazim u njega, podrum je uvrnuto i nerealno dekoriran, u njemu me hvata jeza, jednom sam sanjao kako je iz slavine u zidu curila krv, no to nije uvijek tako. Uglavnom prevladava nota cudnosti i uvrnutosti, koja me onda onda prati i nakon sto se probudim. Buđenje iz tog sna je uvijek teško, cesto mi se dogadaju lazna budjenja (san u snu).

Sta bi ovo moglo znaciti?

Preporučujem knjigu Dr. Nastovića...

Screenshot_148.png

Veoma poučno, naučno, psihološko, interesantno, edukativno i zabavno štivo za sve one koji
sanjaju i žele da otkriju značenje snova...

U ovoj knjizi nema tumačenja snova baba Žikve, već doktora, psihijatra Ivana Nastovića, koji je
na poučan način preneo tumačenje snova Karla Gustava Junga...

Ogromno uživanje - preporučujem od srca...

Saznaćete šta znače vaši snovi i zašto ih sanjate... i šta vam ustvari poručuje vaše biće kroz snove...
;)

P.S. Niste dobro protumačili svoje snove u gore napisanim komentarima...

Back