електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
ja kad kažem greška valjda prvenstveno mislim na neko povređivanje drugih...
А не, не...Под грешкама првенствено мислим на недовољну самозаштиту.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja kad kažem greška valjda prvenstveno mislim na neko povređivanje drugih...
nema gore zablude od ubedjenja da si sa istim greskama rascistilaMislim da je najveca greska ne priznati gresku i nista ne nauciti iz nje (takva osoba cini stetu sebi i drugima)...trebalo bi da greske motivisu na ucenje, da se pojedinac zapita gde je pogresio, sta je dovelo do toga, kako spreciti njihovo ponavljanje, za njih preuzme odgovornost i sledeci put odreaguje drugacije....problem je sto ljudi obicno ne razlikuju osobu od njenog ponasanja u odredjenom trenutku, pa usledi napad na licnost umesto da se kritikuje ponasanje..
Greska je nesto najnormalnije u procesu rada, ucenja, zivljenja.. svi gresimo, samo nemamo svi isti odnos prema greskama, a on se uci u detinjstvu...
malo mi je glupo da se raspišem na temu scenarija i obrazaca, jer niko nije reagovao na moj prvi post, dakle, družićemo se uopšteno, kopirati ..itd
sva sreća pa poezija prolazi ((:
naći ću adekvatnu, onda ne želim da se neko javi i kaže: pesnik nije hteo to reći..
Jer ja poeziju i kada je subjektivistički napisana, tumačim i doživljavam na sopstveni način.
nema gore zablude od ubedjenja da si sa istim greskama rascistila
Odnos do gresaka je usko povezan s uspehom...ako je pojedinac naucen i veruje da su greske izraz ulozenog truda, rada, ucenja,...sanse da ponovis greske su manje tj. uspeh je veci...
Грешке су заслужне за ово што имам данас. Можда и нису тако лоше.
zena se nikad ne pita za godine...
o svakodnevnim greškama koje pravi svaki živ čovek bar sam ja tako razumela.
o onom recidivu koji te uvek otera u problem ali je taj osećaj da ga ponoviš jači od tebe.
ne o tome šta bi se desilo da smo prošli desno umesto levo jer levo je bila stranputica.
my kind of lifezdrava hrana, fizičke aktivnosti, bez nikotina, bez alkohola i opijata, odlazak na počinak pre ponoći