ponasanje profesora!!!!!!!!

Pre neki dan na ispitu iz solfedja su me posteno izmucili... Direktorka se mrtva 'ladna naslonila svom tezinom na mene i drala mi se u uvo.... Jedna profanka mi rekla da cu ici na popravni... Na kraju me isterali.... I sto je najjace, dali mi 4 na 3 :lol:

Pre neki dan na ispitu iz solfedja su me posteno izmucili... Direktorka se mrtva 'ladna naslonila svom tezinom na mene i drala mi se u uvo.... Jedna profanka mi rekla da cu ici na popravni... Na kraju me isterali.... I sto je najjace, dali mi 4 na 3 :lol:

:shock::shock:chudni su ti profesori iz muzichkih shkola......bar sam ja tako chula...:| ma bash te briga,vazhno da si dobila ok ocenu.....;-)

biljana......al mi se i ona dobrila cini uzasno strogom...

Shvatices na kraju trece,ili mozda u cetvrtoj sta je i kakva Biljana.Kao covek ona je mnogo dobra(voli da tracari,ali,da se razumemo,to je odlika gotovo svih prof. -samo sto Bilja malo preteruje),a kao prof. je jako stroga.Njena predavanja su meni konfuzna,a trazi dosta za dvojku.Usput,ona mi je razredna,pa mi ,kao njeno odeljenje,zaista imamo privilegije sto se tice ocena,a i odgovaranja.Ma,svega...
Ali ces shvatiti da ona nije bauk,i da sa njom uvek mozes otvoreno da popricas,kako o vremenu(npr) ,tako i o tvoj (ne)znanju iz fizike.
Usput,potrebno je nauciti kako pita,i sta zapravo trazi,i ako se pritom malo pomucis,mozes da izvuces solidnu ocenu...:)

idem u XV.... fora je shto ja stvarno nauchim i nisam losh djak, al mi zabode neka pitanja,znachi xaos!!!!!!! sve pita ono shto je predavala a mene pita neke gluposti ne znam odakle izvlachi ono....ja trazhila odg u knjizi ali nema nigde

Da se ne lazemo,preuvelicavas.Dakle,sve sto je predavala,to i pita.Ne lupaj da nema u svesci,jerbo ona po tome i pita.A knjigu slobodno baci,kod nje ti ona nicemu ne sluci.Osim za brisanje zadnjice.Mozda te je pitala nesto sto je ranije predavala,sto nemas u svesci ili slicno,i sto veruje da znas,a ti se bas toga ne secas...A da mrzi,ne mrzi.Samo gotivi,ili ne gotivi.Ali,ako naucis i znas,to veze nema sa tim dal' te i koliko gotivi.Usput ,bas ne podnosi slihtare.Tako da ti je moj savet da to ne radis(i ako jesi,i ako nisi..)

Daleko od toga da ja nju branim,samo sam realna.Nemas za sta da mi se izvinjavas...
Takodje,daleko od toga da je ona uvek pravedna,nekoliko puta je i prema meni ispala prilicno nepostena,al sto se tice ucenja,ocena i toga,prema svima je ista.U to ne sumnjaj.
P.S.Uzgred,mnogo se popravila ove godine.U odnosu na ono sto je bila pre nekoliko godina,sada je "zlatna" :)

fazon pre nekoliko dana imali smo cas geosa. svi su blejali na hodniku, cekali da dodje profesor. ja sam ga video kako se sunja nesto od ucionice d ucionice i gleda nas kako gledamo u pravcu zbornice kada ce da izadje. odjednom je poceo da trci ka nasoj ucionici, usao je pre njih 10-tak, zatvorio je vrata i nije hteo da ih pusti da udju. uzeo je stolicu seo pored vrata i svakog ko je ushao je upisao, znaci popunio je sva mesta za odsutne, mislim sta reci, havarija

Back