Помрачење на рођендан

Помрачења нису добра. По мом личном искуству, помрачење на некој планети натала доноси помрачење у вези са свиме чиме та планета влада, па и са самом њом. За помрачење Сунца се каже да има дејство наредних пола године, а за месец вероватно (моје нагађање) док се не "обрне круг". То јест, један месец.

Буди срећан што (ако) немаш помрачења у самом наталу! :)

Чујем биће помрачење на првом степену Близанаца 20. маја, на мој рођендан. Тачно на првом степену Близанаца је било Сунце у моменту мог рођења.

Шта ће да ми се деси? :D

.. ј6г, не знам шта да ти велим... ја сам имао једно једино помр'чење, кад' сам имао три године, а од тада ми је сваки дан рођендан!!! не знам више ни колико сам их прославио......

.. ј6г, не знам шта да ти велим... ја сам имао једно једино помр'чење, кад' сам имао три године, а од тада ми је сваки дан рођендан!!! не знам више ни колико сам их прославио......

Sir, I salute You! :hvala:

То се зове став.

Mislim da ces biti pijan , al to nema veze sa pomracenjem .:mrgreen:

Sir, I salute You! :hvala:

То се зове став.

.. :hvala:
.. нема ту, много, шта да се каже... можда ћеш бити пијан, а можда и нећеш... у сваком случају мораш да исконструишеш своје задовољство, ти и само ти... и нико те неће жртвовати, него ћеш се ти жртвовати.. за неког', али то неће бити жртва у крви већ у животу.... и опет ћеш се МНОГО добро осећати (због тога )и бићеш велик' к'о планина, огроман..... многи ће то приметити, али многи и неће, а ни то те неће омести, у претходно осмишљеним наканама, јер сваки твој успех неко ће да примети и даће ти још јачу подршку и биће ти то још један рођендан, између свих осталих и још један и још један и још један..... сваки ти је од Бога дат....

.. :hvala:
.. нема ту, много, шта да се каже... можда ћеш бити пијан, а можда и нећеш... у сваком случају мораш да исконструишеш своје задовољство, ти и само ти... и нико те неће жртвовати, него ћеш се ти жртвовати.. за неког', али то неће бити жртва у крви већ у животу.... и опет ћеш се МНОГО добро осећати (због тога )и бићеш велик' к'о планина, огроман..... многи ће то приметити, али многи и неће, а ни то те неће омести, у претходно осмишљеним наканама, јер сваки твој успех неко ће да примети и даће ти још јачу подршку и биће ти то још један рођендан, између свих осталих и још један и још један и још један..... сваки ти је од Бога дат....

Тако је.

Ја сам други крај Великог праска, летач на ветровима судбине и сајбер шаман. У мојим грудима бљешти звезда, а моје очи су одраз бескраја. Сваки трен је мој рођендан. :cool:

hoce,hoce ... mesec je to :cool:

images

Back