Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Чујем биће помрачење на првом степену Близанаца 20. маја, на мој рођендан. Тачно на првом степену Близанаца је било Сунце у моменту мог рођења.
Шта ће да ми се деси?
Шта ће да ми се деси?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ces biti pijan , al to nema veze sa pomracenjem .Чујем биће помрачење на првом степену Близанаца 20. маја, на мој рођендан. Тачно на првом степену Близанаца је било Сунце у моменту мог рођења.
Шта ће да ми се деси?![]()
Mislim da ces biti pijan , al to nema veze sa pomracenjem .![]()
Чујем биће помрачење на првом степену Близанаца 20. маја, на мој рођендан. Тачно на првом степену Близанаца је било Сунце у моменту мог рођења.
.. ј6г, не знам шта да ти велим... ја сам имао једно једино помр'чење, кад' сам имао три године, а од тада ми је сваки дан рођендан!!! не знам више ни колико сам их прославио......
Neko ce te zrtvovati da ublazi bes boga sunca??![]()
Mislim da ces biti pijan , al to nema veze sa pomracenjem .![]()
Sir, I salute You!
То се зове став.
..
.. нема ту, много, шта да се каже... можда ћеш бити пијан, а можда и нећеш... у сваком случају мораш да исконструишеш своје задовољство, ти и само ти... и нико те неће жртвовати, него ћеш се ти жртвовати.. за неког', али то неће бити жртва у крви већ у животу.... и опет ћеш се МНОГО добро осећати (због тога )и бићеш велик' к'о планина, огроман..... многи ће то приметити, али многи и неће, а ни то те неће омести, у претходно осмишљеним наканама, јер сваки твој успех неко ће да примети и даће ти још јачу подршку и биће ти то још један рођендан, између свих осталих и још један и још један и још један..... сваки ти је од Бога дат....
Ја сам. У мојим грудима бљешти звезда
Zvezda je sunce.Na rodjendan je pomracena,to je za ceo solar - iduču godinu
Ubice te tama.Pojesce te mrak.
Ajde.Sunce miruje,mesec se krece.U pomracenom aspektu sa suncem,pomraceno telo,pomracena svest.
Pojesce te mrak.
o la la ... pomracenje je u tvom horoskopu ne u mom,pomraceno telo,pomracena svest...mozda ces ove godine probati muskarca
![]()
ja ne bezim,meni ovde dobro...masaza,klopa
aman zaman sestro,sto si tako zinula ... ko da si videla Jupitera
![]()