4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
I ljude od lave...tj pepela, i ne znam kako se zove materijal, tufa, plaster...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa hajde.. šta se misliš!!?Интересантно је да се ретко помиње град Херкуланум, одмах до Помпеје који не само што је доживео исту судбину него је и први окривен 1709 године. Помпеји су откривени тек 1748 а идентификовани тек 1763. године
(сад се мислим да отворим посебну тему за Херкуланум...)
oooh, sad kad si se prijavila, nema nazad. Očekujemo temu od tebe!Pa hajde.. šta se misliš!!?Ali neka bude lepa.. sa prilozima..
Ne teraj me da sad ja istražujem i otvaram je.. lakše mi da samo čitam..![]()
Hahaha.. e pa tako ti i treba, Đurđija..oooh, sad kad si se prijavila, nema nazad. Očekujemo temu od tebe!
Herkulum ima svoje specifičnosti u poredjenju da Pompejom. Tebi ide dobro sa temama tako da jedva čekamoHahaha.. e pa tako ti i treba, Đurđija..Ali OK.. lepa je tema, sviđa mi se.. napraviću je, sutra ili prekosutra..
![]()
Lici malo na prestonicu kad padnu magla i smog.Video koji animacijom prikazuje kakav je bio poslednji dan života ljudi u Pompeji – od mirnog, gotovo sasvim idiličnog jutra.. do katastrofalne večeri..
Liči.. nekim danima čak i veoma..Lici malo na prestonicu kad padnu magla i smog.
Nego, jesi blizu Avale?
Neka klikne i koga ne zanima.Evo i linka do teme o Herakulanumu.. pa koga zanima, neka klikne..
Odlicna je, eto Miti satisfakcije, a tebi poljubacEvo i linka do teme o Herakulanumu.. pa koga zanima, neka klikne..