pomozite

• Začetnik teme Začetnik teme zaljubljena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Z

zaljubljena

Gost
otpocela sam pre dva meseca vezu sa jednim lavom,naravno davala sam mu komplimente,uzdizala ga bukvalno u nebo i stalno mu dokazivala koliko mi je drag,kako ne mogu bez njega.Medjutim on se ohladio ali izgleda skroz,ne znam ni sama gde je bila moja greska.interesuje me da mi napisete kako da osvojim lava,kako treba da se ponasam i sve sto znate.hvala vam

zaljubljena:
otpocela sam pre dva meseca vezu sa jednim lavom,naravno davala sam mu komplimente,uzdizala ga bukvalno u nebo i stalno mu dokazivala koliko mi je drag,kako ne mogu bez njega.Medjutim on se ohladio ali izgleda skroz,ne znam ni sama gde je bila moja greska.interesuje me da mi napisete kako da osvojim lava,kako treba da se ponasam i sve sto znate.hvala vam
ne znam ali da nisi mozda isuvise rano pocela da mu pokazujes osecanja,ja stvarno nisam imala sa lavovima nikakvih iskustava tako da bas nisam u tome iskusna

Ocigledno si uhvacena u pokusaju da manipulises necijim osecanjima. A svi ljudi vole komplimente, ne samo lavovi, vazno je kakve komplimente dajes i koliko cesto. Ako nesto ponavljas u nedogled to izgubi znacaj...

Back