Z
ZLATOKOSA
Gost
A mene jako zanima ima li neko takovo iskustvo. Da li bi ikako bilo moguce da se strelica nekako slozi sa bikom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZLATOKOSA:A mene jako zanima ima li neko takovo iskustvo. Da li bi ikako bilo moguce da se strelica nekako slozi sa bikom?
ZLATOKOSA:A mene jako zanima ima li neko takovo iskustvo. Da li bi ikako bilo moguce da se strelica nekako slozi sa bikom?
sta to cini vezu stabilnijom od dobrog seksa?energicna:iskustvo: dobar sex a ostalo...pa i nije bas islo. ljubomora, posesivnost...
Mala Mo:I ja sam Bik, i ponosim se time![]()
![]()
ne znam , na zalost, nijednog strijelza muskarca...
Imam jednu drugaricu Strijelca ali mi je nesto...smor! Mnogo voli da filozofira i bavi s enekim temama... Cula sam da su Strijelci onako vise slobodnjaci tj. da vole slobodu. Bikovi su s druge trane drugaciji, oni vole vezivanje tj. ako oces vec da izadjes sa Bikom, zna malo da te ogranici... Ljubomoran je al opet ne toliko koliko Skorpija.
Licno, ta kombinacija bik-Strijelac nije mi bas po volji...
ZLATOKOSA:Pa eto ima tu nekog muvanja, ali ne znam na sta ce to izaci! Kad ja spomenem ozbiljnu vezu i neko vezivanje, on je taj koji samo govori kako nece nikad da se zeni i tako to, kao da se plasi da cu da ga zarobim. Zar se bikovi toliko plase da ce im neko oduzeti slobodu? A ja mislila da je to sto oni zele, ozbiljnu vezu, razgovore,pravi iskreni odnos. Cudno!![]()
ZLATOKOSA:Ma nisam ja rekla da necu da budem sa njim.On se meni jako svidja, ali me je zanimalo iz tudjeg iskustva da li mogu da se sloze strelica i bik, posto po nekom mom razmisljanju nemaju mnogo zajednickog! :?
ZLATOKOSA:Steffane, posto si ti bik, reci mi sta tebe privuce kod neke devojke i sta od nje ocekujes? Istina je da su strelice malo slobodnije, odnosno, mi smo vedre, vesele prirode, sa puno prijatelja i muskih i zenskih, privlacimo paznju svojom pojavom, smehom, duhom. Ja sam doborocudna i nisam mrzovoljna osoba. Sreli smo se slucajno, kod prijateljice, i cem je usao u sobu on je blenuo u mene jedno minut-dva.Osetila sam to. S mog telefona je pozvao svoj i maznuo mi broj! A nisam ni primetila. I onda je sve pocelo. On kaze da se smrtno zaljubio u mnene i to mi stalno dokazuje. Jos nismo bili zajedno, jer ja se plasim veze sa njim. Da li uopste takva veza moze da uspe? Odgovori mi sto pre.