I ako ne želiš da te sažaljevaju, što se tema zove "Pomozite sirotom Joci"???
Imao sam ja frke slične tvojoj... treba priđem devojci, a ne mogu, nešto unutra mi ne da. I u tom trenutku sam apsolutno svestan da ću kasnije da žalim što to nisam učinio. I opet ništa ne uradim. Međutim... vremenom dođem ja sebi preko glave s tim sranjima

i odlučim da priđem jednoj devojci, pa kud puklo da puklo. I prošlo je mnogo bolje nego što sam očekivao. Mislio sam da ću da mucam, da pocrvenim, ali ništa od toga nije bilo. Na kraju cele priče sam ispao magarac u očima nekih ljudi, i ništa se naravno nije dogodilo između dotične i mene, ali, iz ovog ugla gledano, ustvari gledano iz bilo kog ugla, uopšte ne žalim što se cela priča dogodila!
Kasnije mi se dešavalo opet da startujem neke ribe. I opet su me kaširale. Jovane, ti nemaš pojma koliko sam ja korpi dobio!!! Ali bio sam zadovoljan zbog jedne stvari: što nema za čime da žalim. Što
jesam probao. I, na kraju krajeva, samo one mogu da žale kada bi znale šta su propustile. Sada imam devojku koja je odlično shvatila šta ima, pa me čuva kao malo vode na dlanu!

Razmišljao sam o toj problematici prilaženja i tako toga... ja nekako nisam takav tip. Meni je nezamislivo da priđem devojci na žurci i da joj se derem na uvo na primer i tako puštam neku priču. Takođe, prilasci u kafiću, u gradu - ne mogu, nisam ja za to. Ja mislim da nisam tip na koga devojke odmah padaju. Ja sam više lik koga treba upoznati malo više. E, kada me sadašnja devojka upoznala tako, videla ja da je ubola premiju!

U principu, najlepša muvanja, bar za mene, su ona koja idu spontano, prirodno, sama od sebe maltene. Imao sam jednu takvu situaciju. Trajalo je godinama, a vremenom postajalo sve izrazitije. Stvarno mnogo lepa vremena... A naravno, ja ne bih bio ja da me i ova nije iskaširala

Ali stvarno je tako - "No pain, no gain", a ti razmisli - stavi na terazije pa izmeri - da li je bolje da ceo život snimaš ribe i nemoćno pizdiš, ili da dva tri puta progutaš ponos, možda i ispadneš apsolutni kreten, ali da se na kraju ipak ovajdiš... Misli o tome...