Pomozite sirotom joci

@jovan24,
Sta da ti kazem a da ti bude lakse......znas i sam da si trebao da probas pa kud puklo da puklo.Velika je verovatnoca da bi ispushio i osecao se mozda i jos gore al i lose iskustvo je iskustvo.Probaj ponovo sledeci put kad je sretnes...zivot ponekad ume i prijatmno da iznenadi kad se najmanje nadas.Srecno.

I ako ne želiš da te sažaljevaju, što se tema zove "Pomozite sirotom Joci"???
Imao sam ja frke slične tvojoj... treba priđem devojci, a ne mogu, nešto unutra mi ne da. I u tom trenutku sam apsolutno svestan da ću kasnije da žalim što to nisam učinio. I opet ništa ne uradim. Međutim... vremenom dođem ja sebi preko glave s tim sranjima ;) i odlučim da priđem jednoj devojci, pa kud puklo da puklo. I prošlo je mnogo bolje nego što sam očekivao. Mislio sam da ću da mucam, da pocrvenim, ali ništa od toga nije bilo. Na kraju cele priče sam ispao magarac u očima nekih ljudi, i ništa se naravno nije dogodilo između dotične i mene, ali, iz ovog ugla gledano, ustvari gledano iz bilo kog ugla, uopšte ne žalim što se cela priča dogodila!
Kasnije mi se dešavalo opet da startujem neke ribe. I opet su me kaširale. Jovane, ti nemaš pojma koliko sam ja korpi dobio!!! Ali bio sam zadovoljan zbog jedne stvari: što nema za čime da žalim. Što jesam probao. I, na kraju krajeva, samo one mogu da žale kada bi znale šta su propustile. Sada imam devojku koja je odlično shvatila šta ima, pa me čuva kao malo vode na dlanu! ;)
Razmišljao sam o toj problematici prilaženja i tako toga... ja nekako nisam takav tip. Meni je nezamislivo da priđem devojci na žurci i da joj se derem na uvo na primer i tako puštam neku priču. Takođe, prilasci u kafiću, u gradu - ne mogu, nisam ja za to. Ja mislim da nisam tip na koga devojke odmah padaju. Ja sam više lik koga treba upoznati malo više. E, kada me sadašnja devojka upoznala tako, videla ja da je ubola premiju! ;)
U principu, najlepša muvanja, bar za mene, su ona koja idu spontano, prirodno, sama od sebe maltene. Imao sam jednu takvu situaciju. Trajalo je godinama, a vremenom postajalo sve izrazitije. Stvarno mnogo lepa vremena... A naravno, ja ne bih bio ja da me i ova nije iskaširala ;)
Ali stvarno je tako - "No pain, no gain", a ti razmisli - stavi na terazije pa izmeri - da li je bolje da ceo život snimaš ribe i nemoćno pizdiš, ili da dva tri puta progutaš ponos, možda i ispadneš apsolutni kreten, ali da se na kraju ipak ovajdiš... Misli o tome... ;)

jovan24:
Bio sam na faxu, sreo sam je i....nisam nista mogao da kazem..... eto koja sam ja pi cka od coveka...pricala je sa nekim kad sam ja naisao i posle cao-cao samo je okrenula glavu i nastavila da prica sa nekim ... ocigledno joj se ne svidjam ni malo... taj san sanjam vise od godinu dana i ovo je izgleda kraj

eto, i suze su mi krenule kad sam izasao iz zgrade kasnije, taman uz ovu kisu se lepo slazu... eto i muskarci nekad placu samo sto ja nisam muskarac nego placipi cka...... ne vredi previse je ona slatka da bi je ja zanimao

i sta jos da kazem na kraju osim **** me pas glupi sto sam se u opste rodio

Ne lupetaj gluposti! Zamislila sam se na mestu te devojke u toj situaciji i NIJE MI JASNO zasto te sasvim bezazlena okolnost obeshrabruje. Eto da sam ja ona i da si me ispaljivao par puta a da mi se svidjas, ni ja ne bih mogla tek tako da zapocnem razgovor odmah s tobom, a pri tom pricam s nekim drugim. Uradi ti nesto! Pokazi malo da si musko, nemas sta da izgubis, posto sigurnost si vec izgubio. Tj odglumi odlucnost i sigurnost, dok te neko ne pretekne. I sa 24 god. red bi bio da realno sagledavas stvari, da o ukusima ne vredi raspravljati (posalji mi sliku pa cu ti reci iskreno da li si toliko bezveze kao sto tvrdis) i da je ljubav nesto vise od povrsne spoljasnosti. Get real!

bas sam juce pricala sa nekim drugom kako smo bezveze istripovani oko toga da nekome koga duze znamo stavimo do znanja da smo zainteresovani, da nam se dopada, da zelimo bolje da ga upoznamo.
cemu to?
sve je to ljudski, prirodno, i moze samo da prija osobi ka kojoj je usmereno ukoliko takve svoje emocije i zelje prezentujemo na pristojan i nenametljiv nacin.
uostalom, svaka normalna osoba ce, i u slucaju da nije zainteresovana za sirenje toplih medjuljudskih odnosa, barem da te pristojno odbije. pa i ako te odbije znaces na cemu si.
ja znam da si ti verovatno prevrtao milion puta po glavi kako ces da je pitas, sta da je pitas, zasto, gde, kad, sta...ali sve je to besmisleno...
evo sad neko i da ti da najbolji savet na svetu (koji, naravno, ne postoji)...sigurno ne bi odreagovao prema uputstvu i planu kad ti grune taj adrenalin, uostalom, to je malo je i glupo planmirati takve akcije...a drugo, to ne bi bila nikakva garancija za uspeh...

Ja sam sebe ne sazaljevam, ja o sebi mislim mnogo toga loseg ali se ne sazaljevam jer to mrzim...nasolv teme je bio iz zezanja ne bi li skrenuo vasu paznju... Mislim da ja imam mnogo dublje probleme nego sto se cini a ovo je samo jedna od manifestacija istih.

Nemam sta vise da kazem osim hvala svima i ovo je moja poslednja poruka.
Zbogom drugari i cuvajte se.

jovan24:
Ja sam sebe ne sazaljevam, ja o sebi mislim mnogo toga loseg ali se ne sazaljevam jer to mrzim...nasolv teme je bio iz zezanja ne bi li skrenuo vasu paznju... Mislim da ja imam mnogo dublje probleme nego sto se cini a ovo je samo jedna od manifestacija istih.

Nemam sta vise da kazem osim hvala svima i ovo je moja poslednja poruka.
Zbogom drugari i cuvajte se.

cekaj, Jovo, ....ima da raportiras kada se vratis.Pa nismo se valjda svi dzaba mucili oko tebe?
Drzimo ti palceve.

baki 75:
Joco osvako na ovom svetu je prosao kroz to, svi smo imali ili imamo nekog u cijem prisustvu ne mozemo da progovorimo, crvenimo, mucamo, blokiramo, trokiramo i ebiga, valjda je to prva ljubav, zaljubljenost, kroz to mora da se prodje, obicno od tih ljubavi ne bude nista dugorocno al ih se zauvek secamo. Ja se tog perioda i tog coveka secam i sad me blam kako sam se ponasala pre 16 godina. Glavu gore, nemoj se sazaljevas, svi smo mi samo ljudi, pozzz
Ti si jedan pozitivan dobronameran lik... :) Da su i drugi takvi...

Joco, meni je jasan tvoj problem. I tvoj problem ja za psihijatra i to definitivno. Prvo da se utvrdi odakle tebi toliko negativno misljenje o samom sebi.

Da te prosto pitam. Kako ocekujes da jedna devojka ima OK misljenje o tebi ako ti ne postujes samog sebe???

Ti moras da vidis zasto ne postujes sebe i da to prvo otkrijes. Pa kad resis taj problem krenuce i sa devojkama.

Možda ti ne ide dok radiš sa pedalama i biciklima.

Možda se bolje snalaziš sa bolidima ili sa limuzinama....

Stvar je u promeni trkačke staze , ili vozila....
Nije ti još kasno da počneš sa rolšulama...

Doduše , nešto mi ne štima u psiho profilu....ne znam šta si nalagao, ne želim da te skeniram....

Back