POMOZITE MOM PRIJATELJU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

djavolakk

Zainteresovan član
Poruka
215
ZA MUSKARCE I TO SAMO ZA ONE KOJI SU SLUZILI VOJSKU ( VOJNO ILI CIVILNO ) radi se o tome da pomognemo mom prijatelju da zavrsi jedan test iz psihologije ( sastoji se iz 2 dela ) a rezultate mozete dobiti ako zelite,( napisite mi samo u inbox vas nadimak ili ime koje ste stavili u testu i ja onda jazem prijatelju da mi posalje i ja vama posaljem ) mozete staviti nadimak ako ne zelite ime i prezime i da, svi imate maximum 30g ne vise to radi valjanosti rezultata a posle toga prijatelj sve vodi na pivo .

hvala vam .

Poslednja izmena od moderatora:
HEhe nije fora da drugi urade, nego da neko TACNO URADI, a nema tacno nego ima samo ono sto ocekuje postavljac testa od ispitanika.....Tako da npr ako postavljac trazi vojnike buduce kamikaze onda je najbolje zaokruziti odgovore tipa - Da li bi ste dali zivot za otadzbinu - DA UVEK, Da li brinete da ce vam se desiti nesto lose - NE NIKAD, Da li proveravate uvece da li ste zakljucali vrata ili ostavili ringlu - NE NIKAD (obicno ljudi grese pa napisu DA PROVERAVAM HAHAHA sto je los odgovor jer se tu ispituje odgovornost i verau sebe itd) itd, itd, znaci NIJE FAZON DA VAM NEKO DRUGI SAMO ODRADI TESTOVE VEC TO TREBA NEKO URADITI KO ZNA STA TREBA STIKLIRATI (A TO JE PSIHOLOG NEKI KAO JA) DA BI SE TIM TESTOM ISPITANIK PREDSTAVIO BAS ONAKO KAKO TRAZE POSTAVLJACI TESTA......

E sad malo je nefer da vam ja kazem sta i kako da zaokruzite......Hehe, dosta sam i do sada rekao.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back