Pomozite Mini i Dušanu da udju u finale

Ja mislim da u tim skolama za male i manekene, najvise uspeha imaju otvorena, deca, onako starmali, koji se lako upustaju u razgovore sa odraslima, decom, i ne zbunjuju se od svetlosti reflektora, rado pevaju, i kad nemaju neke glasice, igraju "skinute" pokrete sa tv spotova. Znaci, imaju neku zivost, sigurnost i sposobnost da se onako mali prikazu kao veliki zabavljaci.
Posto tek sa 4-5 godina otkrijes talenat svog deteta za neki sport, slikanje, ritam..tako verovatno ne bi trebalo ranije ni da ga metnes u taj javni zivot. A cak iako to resis, onda treba da zabatalis svoju karijeru i posvetis se tome da dete oseti samo lepsu stranu medalje. Ako je tako nesto moguce.
Jedno je kad ti dete slucajno uslikaju na skolskoj proslavi pa izadje u nekom mesecnom casopisu, pa tu sliku cuvas i rastrubis rodbini i prijateljima, pa se dicish fotogenicnoscu deteta. Sta, ako ti objave sliku deteta na naslovnoj strani, ono ce biti najlepse u drzavi? Inace nije? Bezveze.

Moja beba je velicine jedne sake i nalazi s eu stomaku. Jos ima neke dlacice po tijelu i poluprovidnu kozu... Zapravo jos nije prava beba. Ali je vec sada najdivnije i najbolje dijete na planeti!
A tek kada se rod :)

Normalno je da posebno volimo svoju djecu. I treba!
Ali je svako forsiranje (a ovo sto postavljac teme cini mislim da nije bas forsiranje), od sporta, skole, umejtnosti - pogresno. Makar ja mislim. U reu je biti potpora djetetu i ne dopustiti mu da vas voza - potrosite 200 eura na reket, sorc, patike, treninge i on kaze "E, ja ne bih vise, ja bih na fudbal." I sad ti kao dobra mama kupis dres, kopacke, platis clanarinu, gorivo da ga vozis svaki dan na teren, pa rezervni dres, pa torbu za opremu... "E, meni tamo nije fino, ja bih sad sa Jocom na karate." Pa ti opet kupis kimono, pojas, tanke patikice, platis clanarinu, vozas ga na treninge... "E, mama, meni je to dosadilo, ja bih u muzicku" I opet - kupis Gitaru, pa torbu za gitaru...

Diejte mora da istrazi sta zeli, ali ne mora u startu da dobije full profi opremu. A kada se ustali u necemu - pruzi mu koliko mozes.

Elem, znam da ovde ne postujem često, pa me verovatno retko ko i zna. Uvek se negde uključujemo kada nam zatreba neka pomoć, pa vrlo često posle toga i ostanemo. Meni je sada potrebno, odnosno mojoj dečici koju sam prijavila za zaštitno lice Dečijeg sajma koje će se održati u aprilu u Beogradu da glasate za njih. Ne poznajem puno ljudi tako da i ovo glasova što smo dobili sam bila baš oduševljena, pa s obzirom da se borimo da udjemo finale, molim Vas sve koje želite da nam pomognete da glasate za nas.
Procedura je sledeća_: kada kliknete na dole postavljeni link, idete skroz do dole gde piše glasaj i takmiči se, kada tu kliknete videćete otvoriće se sličice dece, pa gore gde piše februar mesec, tu kliknete a onda opet gore na opciju najgledanije i tu ćete naći moju dečicu. Devojčica se zove Mina Urošević 2006 Poćarevac, a dečak Dušan Urošević 2002 Požarevac. Kliknete na njihovu sliku koja ima najveći broj pregleda, a onda kada izadjete pogledate da li se broj pregleda uvećao. Dete sa najvećim brojem pregleda ulazi u finale za februar mesec. Glasanje traje do 10. marta, te stoga i postavljam ovu temu sada, jer nam je potrebno što više glasova, odnosno pregleda. Neki put će se desiti da se broj pregleda ne uvećava iako ste kliknuli na sliku, ali molim Vas pokušajte ponovo. Možete otvarati svakog dana do 10. marta, što više otvaranja, to je veći broj pregleda.
Hvala unapred svima koji otvore ovu temu i koji glasaju za ovu dečicu.
Nadam se da ćemo se nekako svima odužiti, a i vi već za mart možete postavljati slike vaše dece pa onda mi da glasamo za vas.
Još jednom hvala svima koji nam budu dali svoje glasove, valjda ćemo ući u to finale.

Draga moja Ana76!Predpostavljam da je broj 76 u tvom niku godina tvog rođenja pa me još više čudi kako jedna ozbiljna žena može ovako nešto da napiše na ovom velikom forumu i pritom traži pomoć za to?!Hvala Bogu da su ti deca živa,zdrava i pritom lepa pa je suvišno moliti druge da ti pomognu u nekom takmičenju za lepotu.Pomoć treba da traže ljudi koji su dobili bolesno dete,tj. moliti nekoga da im pomogne u ozdravljenju deteta.Svakom je svoje dete najlepše na svetu,svi bi voleli da im se dete nadje na nekoj naslovnoj strani dečijih časopisa ili da se pojavi u nekoj reklami.Lično i ja sam poslala sliku svog deteta na taj sajt,neznam ni sama zašto- verovatno što mislim da je moje dete najlepše,ali mi nepada na pamet da ga reklamiram po forumima i molim za pomoć da drugi glasaju za njega.Moje dete ima dvocifren broj pregleda i ti pregledi nemaju veze sa glasanjem to je broj koji pokazuje koliko puta je neko otvorio tu sliku,a deca koja imaju veeeeliki broj glasova su na tom sajtu još od početka tj.od oktobra.Posetioci sajta i stručni žiri će izabrati zaštitno lice koje neće biti TVOJE ni MOJE dete.Zašto to kažem:Dobro pregledaj ceo sajt i svaki detalj na njemu,otvori svaku stavku sajta i sama ćeš naći pobednika.Ja lično ne bih želala ni da moje dete uđe u neki finalni izbor ,želim samo da se zabavljam tj.da popunjavam posećenost sajta(možda će nekome zvučati neiskreno).Budi uverena da niko slavu nije stekao slučajno,nekome pomogne znanje,nekome opredeljenje,nekome mama i tata ili sam položaj članova familije.Ja sam uverena 100% da će TO dete pobediti i bez obzira na to i dalje volim da poseti taj sajt a naravno odvešću dete i na sajam,ne da ga "izlažem" kao robu već da se zabavimo.
Veliki pozdrav za tebe,i savetujem ti da decu usmeravaš ka pravim vrednostima a ne ka nadmetanjima u lepoti- lepota je svugde gde je mladost a sve ostalo se uči.
P.S. Javi da vidim da li si uspela da skontaš ko će biti zaštitno lice dečijeg sajma!!!

Žao mi je što anna76 nije tu da se uveri u moje pretpostavke, jer njena preslatka devojčica ima više tkz. pregleda od dečice koja su izabrana i da njena računica nije tačna.Mogla je primetiti i da glasanje posetioca sajta nije bilo ni omogućeno pa su dečica izabrana nekom drugom metodom.Svejedno,slatki su svi i da sam ja u žiriju za izbor, teškog srca bih odlučila koje će dete osvojiti titulu zaštitnog lica sajma.Preporučujem anni76 da sama napravi kvalitetan album sa slikama svoje dece i sačuva im kao uspomenu,jer svi ovi silni izbori kasnije iziskuju puno novca ukoliko želiš da ti se dete bavi manekenstvom.Ili još bolje da u domaćoj radinosti organizuje neku slučnu zabavu gde će svako dete poneti neku laskavu titulu npr.mis šarma,najlepši osmeh,najlepša frizurica,najbolji stajling itd,itd.
Veliki pozdrav

Back