pomozite miiiii

Limette:
@Бл:
Mislim da je krajnje nepotrebno i neprikladno da se tako izrazavas na ovakvoj temi.Ako ne mozes da pomognes nemoj ni da odmazes.
Pretpostavljam da imas svoje razloge za to, ali ostavi ih po strani, nije ni vreme ni mesto.
Чињеница! Дајији је и овако јако тешко, само јој још треба да чита бесмислена препуцавања на Форуму! Лепо каже Лиметте: није ни време ни место!

Naravno da ima razlog - pravi je hriscanin, izbija mu iz svake reci zar ne. Bolesnik.

Dajija: nisi nam rekla kada ti je umrla mama? Rastanak sa ljudima koje volimo uvek je mucan i veliki gubitak, pogotovu ako se radi o trajnim rastancima a smrt to jeste. Tesko se prihvata da vise nikad necemo cuti nekog kako se smeje, govori, dise zajedno sa nama. I potrebno je da prodje vreme, i potrebno je da damo vreme sebi da tugujemo i odbolujemo, da budemo nesrecni i da placemo, da prebolimo fizicki gubitak. Vremenom ces poceti da osecas da je mama u tebi, da je njeno bice u tvom, da je ona duboku prisutna u tvom srcu i da ces cuti njen glas u sebi onda kada ti bude tesko, ili ti bude vazno, onda kada si srecna ili kada cinis nesto sto te ispunjava ponosom...LJudi koje volimo mozda fizicki odlaze, ali ostaju duboko u nama prisutni, deo nase duse i naseg unutrasnjeg zivota, ostaju sacuvani u secanjima koje ti niko ne moze uzeti, ostaju tu da ih srecemo u snovima, i ostaju kao mali svici u noci kojima se okrecemo da nam pokazu put kada je svuda mrak. Njihovo prisustvo traje zauvek, jer Ljubav ne umire nikad. I ljubav koju ti je ostavila nakon sto je otisla cuvace te zauvek. Ali mora da prodje vreme, i vreme je jedino sto ce ti doneti mir i umanjenje bola sto je fizicki nema...

Prvo zelim da ti izrazim saucesce ! Tacno znam kako se osecas meni je mama umrla pre 4.5 godina i isto sam to jako tesko podnela. Lakse mi je od kad znam da je ona u meni, da zivi kroz mene i kad mi je tesko pricam sa njom i znam da je uvek tu! nemoj da potiskujes u sebe bice ti puno teze, isplaci se i placi ako ti je tako lakse i setaj puno puno! Meni je to malo pomoglo!
Drzi se!

cula sam pricu kako je ljudima lakse da veruju u boga i zagrobni zivot ,, i kako ce se jednog dana opet sresti sa voljenom osobom ,, kako je ta osoba negde ,,, nadji njeno mesto na nebu ,,,,

Back